Pentru ea

#stil feminin #Luisa Spagnoli #colectie toamna-iarna #brand de lux

Anna Karenina, inspiratie pentru look-ul de toamna perfect

Toamna aceasta se poarta look-ul misterios, elegant, dar senzual inspirat din tinutele Annei Karenina sau ale pasionalei Lara din Doctor Zivago. 

„Colectia toamna-iarna 2013-2014 ne face sa visam, punandu-ne la dispozitie alegeri romantice si evadari într-un trecut de poveste. Vantul inghetat din est bate cu putere în aceasta noua colectie inspirata din traditiile Mamei Rusii si presarata cu influente balcanice, care transforma fiecare femeie într-o eroina din alte vremuri, precum tumultuoasa Anna Karenina sau pasionala Lara din Doctor Zivago”, a declarat Madalina Manea, reprezentant Luisa Spagnoli în Romania, la deschiderea primului magazin din Romania al brandului de lux.  

Creatiile prezentate ieri degaja un puternic sentiment de identitate, un stil personal de mare calitate, care reprezinta, de mai multe decenii, valorile brandului. Stilul Luisa Spagnoli este si a fost de-a lungul timpului foarte popular printre vedete precum: Catherine - ducesa de Cambridge, Elizabeth Hurley, Marilyn Monroe, Sophia Loren, Zsa Zsa Gabor si Gina Lollobrigida.

„Femeia Luisa Spagnoli se reinventeaza zilnic, avand convingerea ca hainele reprezinta pentru trup ceea ce educatia reprezinta pentru spirit. Astfel, în acest sezon, L.S. ne invita într-un univers feminin, suav, dar în acelasi timp îndraznet si inteligent”, a declarat Dana Calcan, reprezentant al brandului în Romania.

Magazinul Luisa Spagnoli se afla in cadrul Complexului Comercial Baneasa Shopping City. 

 

  •   2013-09-05
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii