Pentru ea

#tinuta de sarbatori #stil #rochii #stil feminin #marina dina #haine dama #www.hainedama.ro #tinuta marina dina

Alege-ti tinutele de sarbatori cu ajutorul Marinei Dina de pe www.HaineDama.ro

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar tu ai tot mai putin timp pentru a-ti pregati tinutele speciale in care vei straluci la acest de an. Rezolva problema simplu si rapid cu ajutorul Marinei Dina, care iti recomanda colectia de pe www.HaineDama.ro.

Orice femeie isi doreste un look actual si incarcat de senzualitate atunci cand ia parte la evenimentele deosebite din viata sa. Anul acesta nu trebuie sa iti sacrifici stilul pentru ca bugetul tau nu mai suporta cheltuieli extravagante. Piesele vestimentare marca Artista de pe www.HaineDama.ro sunt accesibile, calitative si concepute in concordanta cu cele mai noi tendinte ale industriei de moda.

Marina Dina a aflat deja secretul Artista si iti demonstreaza ca o perfecta de sarbatori se poate obtine foarte usor. Iata ce iti propune fotomodelul:


Rochie cafea cu lapte Artista

Bucura-te de un look diafan si sexy in acelasi timp purtand . Lungimea midi, un trend foarte actual, face ca rochia Artista sa fie potrivita atat pentru o cina speciala in familie, cat si pentru magica noapte de Revelion.



Pret: 98 ron

Camasa rosie Artista

O alta optiune inspirata pentru tinutele tale de sarbatori este camasa rosie Artista, cu maneca lunga, guler tunica si falduri ridicate in partile laterale. Modelul contine si papion, astfel incat sa ai o aparitie originala si extrem de chic. Cum nuanta vibranta de rosu aprins este foarte in voga sezonul aceasta, nu ai cum sa dai gres alegand-o.



Pret: 110 ron

Camasa alba Artista

Esti mai degraba adepta stilului clasic, fara cusur? Camasa alba Artista cu maneca lunga, stransa in talie si cu esarfa in forma de funda supradimensionata (tendinta majora a sezonului toamna-iarna 2011/2012), este tot ce ai nevoie pentru a arata ireprosabil. Poart-o cu o pereche de pantaloni drepti sau skinny, ori o fusta-creion midi.



Pret: 88 ron

Rochie eleganta Artista

O optiune inspirata pentru seara de Revelion este si pregateste-te sa fii admirata.


'
Pret: 98 ron

Tinutele Artista de pe www.HaineDama.ro sunt disponibile si in magazinul de prezentare din complexul comercial IDM Basarab et.1, stand.B22., Sos. Orhideelor nr.31-33, sect.1, Bucuresti, telefon: 0755.141.537.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare