Pentru ea

# lenjerie alba # lenjerie rosie # culori lenjerie #lenjerie

Alb senzual sau rosu provocator? Motive pro si contra

 

Alegerea lenjeriei intime nu este deloc simpla. De la modele, la materiale si pana la culoare femeile trebuie sa ia o multime de decizii pentru a o alege pe cea potrivita. Lenjerie alba sau lenjerie rosie? Nu stii ce sa alegi? Iata ce spune fiecare culoare despre cea care o poarta!

Ce trebuie sa stii despre lenjeria rosie

Rosul este o culoare a senzualitatii, o culoare emotionala care evoca dragostea, pasiunea si sexualitate. Purtand aceasta culoare vei reusi sa atragi rapid atentia asupra ta. Femeile care poarta lenjerie de culoare rosie au incredere in ele si stiu cum sa-si puna silueta in evidenta.

Pentru barbati lenjeria de culoare rosie are efect asemanator afrodiziacelor. O femeie care poarta lenjerie rosie este perceputa de acestia ca fiind dornica de aventuri amoroase.

Ce spune culoarea lenjeriei despre personalitatea celei care o poarta?

Este o femeie pasionala si plina de energie, constienta de frumusetea ei si de puterea sa de seductie. Stie intotdeauna cum sa faca un barbat sa se simta bine in dormitor. Este in acelasi timp o femeie dramatica care are nevoie de atentie din partea celor din jur.

Iti place lenjeria rosie? Iata ce piese nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba

Din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca un babydoll care emana eleganta si sezualitate. Este realizat din voal fin si dantela brodata cu elemente florale, iar decolteul adanc, decupajul de sub sani, benzile dublate si bijuteria inserata scoate in evidenta bustul, atragand privirea ca un magnet!

De asemenea, trebuie sa mai ai un body sexy din material elastic, care sa-ti puna in evidenta formele si pe care il poti purta si in timpul zilei pe sub tinuta obisnuita. Dar si un catsuit deosebit, menit sa subtieze si sa sublinieze liniile trupului, pentru clipele pasionale petrecute alaturi de partenerul de cuplu!

Ce trebuie sa stii despre lenjeria alba

Albul este o culoare care reflecta lumina si este considerata o culoare de vara. Aceasta reflecta inocenta si puritatea.

Persoanele care poarta lenjerie alba nu doresc sa atraga atentia asupra lor. Acestea isi doresc ca cei din jur sa le placa pentru ceea ce sunt, nu pentru cum arata. 

In acelasi timp, albul simbolizeaza sterilitatea.

Pentru barbati lenjeria de culoare alba este considerata ca fiind senzuala. Le indica faptul ca cea care o poarta este o femeie pura, senzuala dar care stie in acelasi timp cum sa-si puna atuurile in evidenta.

Ce spune culoarea lenjeriei despre personalitatea celei care o poarta?

Femeile care poarta lenjerie alba sunt calme, serioase si au incredere in ele. Pun mai mult accent pe sentimente si mai putin pe placerile fizice. Sunt persoane sincere, pure si de multe ori spirituale.

Iti place lenjeria alba? Iata ce piese nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba

Din garderoba niciunei femei nu trebuie sa lipseasca un chemise compus din camasa si halat create din voal si dantela brodata. Acestea iti pun silueta in evidenta intr-un mod subtil si delicat. Atat camasuta cat si halatul sunt confectionate din broderie florala, transparenta, cu fundita din satin inserata in zona sanilor.

Pe langa acestea mai trebuie sa ai un body din dantela brodata care sa-ti scoata formele in evidenta. Acesta este confectionat din dantela fina, placuta la atingere, iar decolteul adanc si benzile elastice scot in evidenta bustul.

Iar pentru noptile romantice alaturi de partenerul de cuplu ai nevoie de un catsuit menit sa subtieze si sa sublinieze liniile trupului si sa creeze senzatia unui set seducator compus din dresuri si body. Pe toate le poti gasi pe sevensins.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare