Pentru ea

#sutiene online #lenjerie intima online #imbracaminte online #Astratex #magazin online

Ai un magazin preferat de cumparaturi online? Cu siguranta, nu-l stii pe acesta!

De ce ai alege sa cumperi imbracaminte si chiar lenjeria intima de pe internet? Ai cel putin sase motive: modele unice, marimi pentru fiecare, preturi rezonabile, rapiditate, posibilitatea sa returnezi produsele fara mari batai de cap si discount din partea firmei.

Lider pe piata

Magazinele online sunt diferite. Unele ofera preturi mici, altele servicii de calitate, iar altele au un design atragator. Cauti un magazin online care sa intruneasca toate conditiile de mai sus? Bine ai venit pe site-ul Astratex!

Suntem prezenti in Europa din anul 2000, iar din anul 2005 activitatea noastra se desfasoara exclusiv online. De aceea, pe langa design-ul atractiv, oferim o descriere detaliata a fiecarui produs, insotita de tabel de marimi si fotografii clare.

Depozitul nostru se intinde pe o suprafata de 1.500 m2 si detine peste 60.000 de articole gata de livrare - indiferent de ce alegi, produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Mai mult, in cazul in care consideri ca produsul achizitionat nu ti se potriveste, il poti returna si vei primi banii inapoi. Pretuim fiecare client, de aceea iti oferim asistenta telefonica, operatorii nostri fiind gata sa te ajute.

Sfat cumparaturi: Cumparaturile ce depasesc suma de 230 RON beneficiaza de transport gratuit!

Gama variata de modele si marimi!

Indiferent de marime, Astratex este locul potrivit! Detinem o gama larga de marimi: sutiene de la marimea 65A pana la 110E si chiloti de la marimea S pana la XXXL! Nu doar ca poti alege marimea dorita, dar poti sa alegi ce ti se potriveste dintr-o gama vasta de marci si modele. Stim ca fiecare femeie este diferita si prefera un anumit stil. Nu trebuie sa te temi cand vine vorba de pret – Astratex nu face compromisuri: oferim doar produse de calitate la preturi rezonabile.

Sfat cumparaturi: Desi suntem specializati in articole de lenerie intima si costume de baie, pe Astratex poti gasi si o gama larga de accesorii si articole vestimentare!

Modele deosebite, pe care nu le gasesti in alta parte

Crezi ca pe site-ul Astratex o sa gasesti aceleasi modele, des intalnite pe alte site-uri de lenjerie? Gresit. Astratex este intotdeauna cu un pas inainte si iti prezinta articole inovatoare care surprind lumea lenjeriei intime:

  • Sutienul VENUS 3D SPACER iti ofera o alta viziune asupra articolelor de lenjerie intima. Materialul special in doua straturi cu proprietati de indepartare a umezelii, cupele netede si flexibile, croiala impecabila sunt doar cateva dintre caracteristicile acestui sutien unic.


     
  • Cand verfici oferta noastra de sutiene cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia si catre sutienul Maia4D. Confectionat din material ce lasa pielea sa respire, reactioneaza la caldura corpului si se adapteaza perfect formelor tale.


     
  • Orice femeie care isi doreste un decolteu plin, cu o forma perfecta trebuie sa vada sutienul Grand Bardot 360.

Intodeauna ceva in plus

Pe langa promotiile speciale, Astratex ofera ceva in plus clientilor inregistrati. La fiecare achizitie o sa primesti inapoi in "pusculita" 8% din valoarea comezii. Aceasta suma poate fi utilizata la cumparaturile viitoare. Inregistreaza-te pe site-ul nostru bucura-te de toate avantajele pe care Astratex le ofera!

Advertorial

Sursa foto: shutterstock via astratex.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului