Pentru ea

#stilago.ro #stil #stil feminin #stilago #magazin haine #rochii valentine`s day #rochi

Rochii speciale pentru Valentine's Day

Valentine's Day este la numai cateva zile distanta si fara indoiala iubitul tau ti-a pregatit o surpriza speciala. Surprinde-l asa cum numai tu poti si in acelasi timp rasfata-te pe tine cu o tinuta speciala marca Clara Rotescu .

In aceasta saptamana Clara Rotescu colaboreaza cu stilago.ro pentru a pune la dispozitie cele mai frumoase rochii la preturi mai mult decat avantajoase. Indiferent ca esti adepta stilului elegant, casual, chic sau boem, vei gasi cel putin o rochie din aceasta colectie care sa te incante si pe care sa ti-o doresti neaparat.

Partea si mai buna este ca nu trebuie sa te plimbi prin magazine si te inghesui prin cabinele de proba - cu un singur click vei putea avea rochia pe care ti-o doresti. Nu trebuie decat sa accesezi stilago.ro pentru a vedea care sunt promotiile de care te poti bucura in aceasta perioada.

Clara Rotescu a decis sa iti vina in ajutor si cu cateva sfaturi vestimentare . Creatoarea de moda sugereaza ca in luna februarie sa optezi pentru tinute putin mai sofisticate pentru un efect de exceptie. In colectia MIAU by Clara Rotescu vei gasi rochii extrem de delicate si feminine, in nuante de aquamarine , orange, turcoise, violet, cyclam etc. Rochiile din colectie sunt confectionate din tesaturi precum cashmir, voal imprimat, dantela, catifea, brocard si lycra.

Rochie albastra

Aceasta rochie cu aplicatii de dantela te va transforma intr-o diva demna de covorul rosu. Accesorizeaza acestei rochii o poseta de tip clutch bijuterie si platforme. O astfel de tinuta este potrivita pentru nenumarate evenimente sofisticate si memorabile.

Rochie neagra din catifea

Rochia din catifea este perfecta pentru o seara romantica in oras. Accesorizeaza rochia cu o curea sau o esarfa in jurul taliei, cu o poseta plic si pantofi cu toc inalt. Cu siguranta vei atrage toate privirile, iar iubitul tau se va mandri sa aiba langa el o femeie atat de frumoasa si eleganta.

Rochie, negru/portocaliu/bleumarin

Pentru un look boem opteaza pentru aceasta rochie lunga pana la pamant. Tinuta poate fi accesorizata cu un bolero sofisticat si o palarie cu bor larg.


 

Rochie galbena

Daca vrei o tinuta chic, sofisticata, aceasta rochie este perfecta pentru tine. Culoarea sa minunata te va duce cu gandul la o zi frumoasa de primavara.

Rochia este accesorizata cu o funda mare in partea stanga superioara, iar marginile acesteia contin broderie care transforma rochia dintr-una simpla, intr-una sofisticata. La aceasta rochie poti accesoriza o pereche de pantofi negri cu toc inalt si o poseta mica.


 

Trenci ecru

La rochiile prezentate mai sus nu poti imbraca orice trenci sau palton. Clara Rotescu a creat piesa vestimentara perfecta care sa poata fi purtata peste o rochie cu stil si care sa iti tina de cald in acelasi timp.

Trenciul este fabricat in totalitate din lana si are aplicatii, realizate manual, cu perle si paiete.



Pentru a intra in posesia produsului preferat nu trebuie decat sa iti faci cont pe stilago.ro si sa comanzi rochia sau haina care te-a incantat cel mai mult. Comanda iti va fi livrata in curs de 7 zile lucratoare, iar daca nu esti multumita de produs il poti returna pentru a primi banii inapoi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului