Pentru ea

#e-ivory.ro #stil #rochii nunta #modele rochii nunta #culori rochii nunta

Rochii de nunta in nuante aprinse, un must have in 2012

Tendintele sezonului primavara-vara 2012 in materie de rochii de nunta invita iubitoarele de moda sa incerce modele indraznete, in nuante aprinse. Culorile tari sunt un must have anul acesta, atat pentru tinutele casual de zi, cat si pentru aparitiile speciale din cadrul evenimentelor formale. Vestea buna este ca e-ivory.ro iti aduce foarte aproape cele mai chic variante de rochii de nunta in nuante aprinse, care te vor incanta cu siguranta.

Creatorii de moda au adaptat trendul culorilor puternice tuturor pieselor vestimentare din garderoba, de la sacouri si pantaloni, pana la rochii si fuste feminine. Accesoriile in voga sunt si ele influentate de explozia cromatica, precum si cele mai noi modele de rochii nunta ale anului in curs. Albastrul cobalt, rozul intens, rosul aprins sau turcoazul sunt noua definitie a rafinamentului pentru tinutele de seara.

Doamnele si domnisoarele sunt sfatuite sa renunte la banalul negru, bej, gri sau maron atunci cand cauta rochii de nunta care sa le puna in valoare in 2012. Nuantele diverse de verde, imprimeurile ultra-colorate, galbenul electrizant si fermecatorul corai sunt cele mai inspirate alegeri de anul acesta.

Rochii nunta in nuante de albastru

Aparitiile recente ale vedetelor pe covorul rosu au adus in prim-plan cele mai intense nuante de albastru, foarte populare in sezonul cald al acestui an. Un model reprezentativ pentru optiunile adaptate acestei tendinte este rochia de seara Jovani disponibila pe e-ivory.ro, intr-o superba nuanta de albastru cobalt. Materialul stralucitor intensifica efectul vizual deosebit al culorii, iar detaliul feminin din zona taliei adauga un element modern in plus (aplicatiile florale sunt din nou in voga).



foto : e-ivory.ro

Rochii nunta cu imprimeu colorat

Imprimeul colorat este, fara doar si poate, una dintre tendintele de top ale sezonului. Prin urmare, el te va ajuta sa atragi toate privirile asupra ta, daca il vei lua in considerare pentru optiunile favorite de rochii nunta in 2012. Un exemplu graitor este rochia de seara Faviana, un cocktail fascinant de nuante aprinse, in acord cu trendul sezonului.



Foto: e-ivory.ro

Rochii nunta oranj

Oranjul se anunta a fi culoarea-vedeta a anului, ceea ce inseamna ca se numara printre nuantele favorite ale rochiilor de nunta in 2012. Rochia Sherri Hill iti demonstreaza cat de pretioasa poate fi o tinuta de acest gen si cat de mult rafinament poate exprima o culoare specifica alegerilor vestimentare din timpul zilei.



Foto: e-ivory.ro



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului