Pentru ea

#lenjerie sexy #lenjerie intima #stil #bisensual #lenjerie axami

(P) Lenjerie sexy de cea mai buna calitate de la BeSensual

Lenjeria intima sexy si rafinata este una dintre armele redutabile ale unei femei frumoase, pasionale si increzatoare in fortele proprii. Daca aspectului provocator i se asociaza o calitate exceptionala si un pret generos, lenjeria intima se transforma intr-un element de neratat! Descopera colectia Extravaganza de lenjerie intima sexy pe Besensual.ro!

BeSensual a fost creat pentru a implini dorintele femeilor in materie de lenjerie sexy si rafinata, de foarte buna calitate, care sa reuseasca sa se ridice la nivelul asteptarilor lor. Astfel, in prezent, BeSensual este importator oficial a patru marci renumite si apreciate din Europa, printre care se numara si lenjeria de lux Axami.

Produsele Axami sunt confectionate in Polonia din materiale delicate si rafinate la cele mai inalte standarde europene. BeSensual iti propune sa descoperi cea mai noua colectie Axami - Extravaganza - care a fost lansata la inceputul lunii aprilie.

Iata care sunt cateva dintre modelele pe care BeSensual te asteapta sa le descoperi in colectia Extravaganza de la Axami:

Mistress Babydoll Axami

Un model rafinat si delicat este lenjeria intima tip babydoll Mistress. Disponibil intr-un alb diafan si prevazut cu dantela, babydoll-ul subliniaza formele provocatoare ale trupului feminin, evidentiind bustul, dar si linia eleganta a spatelui, cu ajutorul unor snururi zig-zag.

Babydoll-ul este asortat cu o pereche de slipi tanga, inclusi in pret. De asemenea, babydoll-ul poate fi completat cu o pereche stilata de manusi Mistress din dantela de cea mai buna calitate, cu volanse din tul delicat.



Pret: 248,93 lei

Precious Sutien Push-Up Axami

Sutienul push-up Precious de la Axami este confectionat din dantela alba decorata cu tul transparent, fiind completat de bretele subtiri, negre, prevazute cu fundite din satin. Sutienul Precious evidentiaza forma senzuala a bustului si poate fi asortat cu accesorii elegante.



Pret: 156,24 lei

Provocateur Classic Babydoll Axami

Un alt babydoll, de aceasta data confectionat din satin si dantela de inalta calitate, Provocateur Classic imprima senzualitate si se adreseaza femeilor indraznete. Originalitatea acestui babydoll rezida in alegerea imprimeului animal, in combinatie cu dantela neagra.



Pret: 249,86 lei
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare