Pentru ea

#hainelid.ro #primavara # haine primavara #stl feminin #colectia primavara

Fii chic si trendy cu bani putini! Descopera colectia de primavara de la hainelid.ro

Pentru a fi sexy si mereu la moda nu trebuie sa scoti o avere din buzunar, ci trebuie sa gasesti acele piese vestimentare care iti avantajeaza silueta si au preturi avantajoase. Crezi ca este imposibil sa gasesti tinute care arata bine, sunt in tendinte si pe deasupra au si preturi convenabile? Intra pe hainelid.ro, descopera colectia de primavara si alege ce ti se potriveste.


Salopeta crem

Salopetele elegante sunt in tendinte in aceasta primavara, astfel ca iti poti cumpara si tu una pentru garderoba ta de sezon. Poti purta salopeta in cub, la o intalnire cu prietenii sau la o intalnire romantica si poti fi sigura ca vei dobandi un look de invidiat, mai ales ca piesa vestimentara este prevazuta cu un lant auriu in talie, pentru accentuarea siluetei.

In plus, nuanta salopetei se potriveste cu orice nuanta de piele, iar lipsa bretelelor atrage atentia in zona superioara a corpului. Achizitioneaza salopeta crem cu doar 110 lei din magazinul online hainelid.ro.



Daca preferi salopetele scurte, poti sa alegi modelul cu trena. Aceasta piesa vestimentara arata spectaculos si iti avantajeaza silueta.


Rochie de zeita

Rochiile pe un singur umar pun in evidenta orice silueta si te transforma intr-o zeita moderna. Hainelid.ro iti pune la dispozitie un little black dress pe un singur umar, cu pliseuri care se desfasoara oblic, pentru ca talia ta sa fie subtiata si evidentiata. Viziteaza magazinul hainelid.ro si vei putea cumpara rochia la un super pret.


Rochie asimetrica

Primavara ar trebui sa fie macata printr-o explozie de culoare in tinutele tale. Alege rochia asimetrica de culoare verde din magazinul hainelid.ro si beneficiezi de un pret avantajos. Dungile verticale creeaza iluzia unui corp mai inalt si mai subtire, iar asimetria din zona inferioara a rochiei iti pune in evidenta picioarele.


Corset cu imprimeu aztec

Imprimeurile aztece se poarta din plin primavara aceasta si pot deveni un detaliu statement in tinuta ta. Achizitioneaza corsetul cu imprimeu aztec din magazinul hainelid.ro si platesti pentru el doar cativa zeci de lei.


Pantaloni cu imprimeu floral

Cu mai putin de 100 de lei, poti achizitiona din magazinul online hainelid.ro o pereche de pantaloni cu imprimeu floral, asemanatori celor prezentati de marile case de moda pentru primavara 2013.


Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare