Pentru ea

# fuste de dama #sezonul rece #stil feminin

Adopta un stil elegant cu fuste de dama pentru sezonul rece

Se apropie iarna si trebuie sa facem, din nou, schimbari in garderoba noastra. Magazinele ofera in continuare multe optiuni si pentru sezonul rece, care nu cuprind doar pantaloni si bluze, ci si fuste dama si rochii pentru femei.

 

Va intrebati cum sa purtati fuste in timpul iernii? Ce piese vestimentare se pot asorta la o fusta in anotimpul rece?

In aceasta perioada, femeile prefera sa poarte pantaloni si blugi, insa puteti face cateva schimbari de stil, astfel incat sa va puneti in evidenta feminitatea si in zilele mai reci. Nu va descurajati din cauza vremii.

Puteti face fata frigului daca alegeti tinuta potrivita cu fusta potrivita

Exista o multime de idei pe care le puteti folosi ca o sursa de inspiratie pentru tinuta urmatoare.

Puloverele dama cu fusta sunt o combinatie excelenta pentru sezonul de iarna. Exista diverse astfel de piese, simple sau cu imprimeuri, de dimensiuni mari, oversized sau cu tipuri de croiala diferite, pe care le puteti asorta cu o fusta lunga, scurta sau tip creion, in functie de ceea ce vi se potriveste.

De asemenea, puteti alege un sacou in locul puloverului si cizme lungi, ceea ce va va oferi un aspect la moda, perfect pentru iarna.

Puteti adauga o esarfa sau cateva accesorii, precum un colier sau o brosa.

Specialistii Larysa, producatori de fuste pentru femei, iti recomanda

Nu alegeti fuste pe care le purtati in timpul verii. Incercati sa alegeti o fusta dintr-un material mai gros, care mentine caldura. Este bine sa alegeti produse fabricate din materiale precum lana sau piele.

Evitati sa purtati fuste prea scurte daca este foarte frig. Lungimea fustei variaza si puteti alege din diverse modele lungi, pana la genunchi sau mini.

In zilelele cu temperaturi scazute, ideala este o fusta lunga. Iarna este un moment excelent pentru a purta acest tip de fuste, pentru ca ofera mai multa caldura decat cele scurte si sunt totusi la moda. Puteti merge chiar si pe un model pana la glezna.

Alegeti o fusta care se afla undeva aproape de jumatatea gambei, la cativa centimetri deasupra gleznei.

Daca doriti mai multa flexibilitate insa, cea mai buna achizitie ar fi o fusta pana la genunchi. Aceasta este este calduroasa (desi nu la fel de mult ca o fusta lunga) si o puteti purta la diferite ocazii.

Fustele pana la genunchi pot fi asortate astfel incat sa para perfecte pentru birou, pentru o tinuta casual sau pentru o seara in oras, in functie de modul in care le accesorizati.

De exemplu, o fusta tip creion purtata impreuna cu o camasa si un sacou poate arata sobru, o tinuta ideala pentru birou, in timp ce combinatia dintre o fusta creion cu o bluza cu elemente stralucitoare poate fi perfecta pentru o iesire in oras cu prietenii.

Nu doar fusta ar trebui sa fie dintr-un material mai gros, care mentine caldura, dar si hainele din partea de sus ar trebui sa respecte aceasta regula.

Este foarte usor sa purtati fuste dama in sezonul rece, dar daca stiti cum sa le asortati, nu aveti de ce sa va faceti griji.

Eleganta pieselor vestimentare disponibile in magazinul online Larysa.ro este recunoscuta de numeroase cliente care acceseaza multiple posibilitati de comanda pe care le poti afla daca dai click aici

Contacteaza reprezentantii Larysa la numarul de telefon: 0722 219 375 sau pe email: contact@larysa.ro .

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului