Pentru ea

#blugi 2018 #jeansi 2018 #modele jeans #jeans

Acestia sunt jeansii care se poarta acum! Restul poti sa-i arunci!

Le-am spus adio jeansilor skinny, foarte confortabili, de altfel. Dar cu ce ii inlocuim? Ce aduce moda in locul lor? Podiumurile de moda ne-au oferit raspunsul.

 

Noul sezon aduce in prim-plan un nou tip de blugi, care arata perfect pe o silueta bine definita. Blugii care se vor purta intreg anul de acum inainte sunt drepti pe picior, au talie inalta si pot fi purtati zi si noapte fara probleme.

 

Stilul cel mai des intalnit va fi bootcut, dar cu terminatii asimetrice si cu rupturi decorative la tiv.

 

Modelele clasice Levis prind din nou teren, insa daca ti se par mult prea cuminti ai libertatea sa ii franjurezi asa cum vrei, cu mult entuziasm, incat sa obtii o piesa vestimentara care sa iti placa.

 

De asemenea, se vor purta mult anul acesta blugii wide leg, cei foarte largi, care par ca nu-s ai tai, caci nu iti respecta masura si nici forma corpului.

 

Cat priveste nuantele in tendinte, va trebui sa te uiti dupa jeansi deschisi la culoare si chiar albi. Ba chiar vei vedea modele in nuante pastelate, de roz sau bleu.

Foto: fashiondays.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului