Pentru ea

#coliere #accesorii #bratari #curele subtiri #genti neon

Accesorii pe care trebuie sa le ai in acest sezon

Moda vine cu schimbari aproape zilnic. Pentru ca este imposibil sa iti cumperi tot ceea ce apare nou in materie de vestimentatie, poti sa iti achizitionezi in schimb accesorii. Cu ajutorul lor, tinuta ta poate fi personalizata si infrumusetata foarte usor, la un pret destul de accesibil. Iata care sunt cele mai hot accesorii ale momentului.

1. Se poarta discretia

Uita de accesoriile mari si pompoase, acum la moda sunt accesoriile finute si micute. La mare cautare in acest moment sunt in special cerceii micuti, fie cu cristale, in diverse forme, alesi in functie de stilul si personalitatea ta.



2. Centurile subtiri

Renunta la curele late si adota discretia maxima, insa de efect. Achizitioneaza-ti centuri subtiri, cu modele rafinate si elegante in culori puternice sau pastel. Tinutele tale vor capata mai multa eleganta si culoare daca le combini cu curea subtire, eleganta si rafinata.


3. Colierele multiple

Te pregatesti sa mergi la o petrecere, insa tinuta pe care ai ales-o ti se pare prea simpla? La o rochie neagra, simpla, poti asorta, de exemplu, un colier multiplu, care va da tinutei tale o nota rafinata si un aer extrem de elegant.

4. Bratarile din iuta

Anul acesta, designerii se intorc la natura. Ei propun accesorii din tesaturi naturale, precum canepa, inul sau iuta. Aceste accesorii sunt destul de inedite, insa de mare efect. Ele sunt ideale mai ales pentru tinutele de zi.

5. Gentile in culori vibrante

Gentile neon, portocalii sau fucsia sunt un must-have in acest moment. Nu ezita sa iti colorezi tinutele cu aceste posete in nuante viu colorate si vibrante.

6. Bijuteriile cu motive etnice

Designerii vin cu propuneri din ce in ce mai inedite si extravagante in materie de accesorii. Daca esti o fire extravaganta si traditionalista in acelasi timp, poti purta bijuteriile statement sau cu motive etnice. Acestea sunt in general foarte opulente si nu merg combinate cu alte accesorii. Le poti purta la tinute simple, pentru a evita outfiturile aglomerate sau ridicole.


Sursa foto: drippinglazers.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului