Pentru ea

#birou #tinute birou #stil office # cum ma imbrac

9 reguli pentru tinuta de la birou. Tinute din care sa te inspiri!

Stim ca fiecare loc de munca este diferit, dar sunt reguli ale modei ce se aplica cu usurinta in domeniile variate in care lucrati. Felul in care alegeti sa va imbracati vine in contrast cu bucuria cu care lucrati zi de zi. Va prezentam noua reguli de care sa va amintiti in fiecare dimineneata:
 
1. NU decolteurilor adanci
 
Linia bluzei nu trebuie sa fie mai jos de patru centimentri sub clavicula. Nu e nevoie sa enumeram motivele pentru care nu sunt indicate decolteurile la locul de munca. Vom atrage priviri ciudate asupra noastra si vom lasa impresia ca am incurcat biroul cu o iesire la cafenea. O camasa office poate fi purtata cu usurinta in diferite combinatii reusite. 
 
2. Evitati bretelele subtiri

Incercati sa alegeti bluze care acopera umerii. Cele cu bretele subtiri dau senzatia de exagerare si ne trimit cu gandul mai degraba la o plimbare pe plaja. Chiar daca temperaturile ridicate nu sunt prea blande, maiourile nu sunt deloc o alegere buna pentru o zi la birou. Ganditi-va la momentele in care participati la conferinte sau discutati cu persoane importante. Cu siguranta nu veti lasa o impresie placuta. 

3. Pantofi cu toc, dar comozi

Pantofii cu toc dau o nota speciala tinutei in orice situatie. Cei cu toc foarte inalti nu sunt potriviti. Ziua de munca va parea foarte lunga, iar picioarele dumneavoastra vor avea de suferit. Alegeti ceva comod si sigur veti fi o prezenta incantatoare prin randul colegilor. 

4. Purtati jeansi

Chiar daca transmit lejeritate sau ne duc putin in zona tinutei casual, jeansii sunt potriviti. Simtiti-va in largul vostru si la locul de munca. Alaturi de un sacou si o bluza simpla, tinuta pentru o zi normal la birou este gata. Mare grija sa nu alegeti bluze mult prea colorate si atentie si la incaltari. Nu toate combinatiile sunt potrivite. 

5. Mare atentie la detalii

Un sacou necalcat sau o camasa sifonata nu au ce cauta printre optiunile noastre. Aveti grija ca toate obiectele vestimentare sa fie bine ingrijite. Conteaza pana sic el mai mic detaliu.

6. Nu exagerati cu imprimeurile

Imprimeurile florale au locul lor in dulapul nostru, dar nu incercati sa le folositi pe toate in acelasi timp. Mai pe scurt, nu faceti un exces de imprimeuri si folositi-le in combinatiile potrivite. E suficient daca avem o singura piesa vestimentara. 

7. Peste top puneti un blazer

Daca doriti sa purtati un top, cu pantaloni si sacou, nu uitati sa puneti si ceva deasupra. De asemenea, bretelele sunt utile in aceasta combinatie, veti fi mai in siguranta. 

8. Fara fuste scurte

Incercati sa nu fortati nota cand alegeti o fusta. Mediul de munca presupune si seriozitatea, iar o fusta scurta nu va lasa sa exprimati acest lucru. Daca are lungimea pana la ghenunchi, atunci este alegerea potrivita. 

9. Indrazniti sa combinati 

O pereche de pantaloni cu imprimeri merg nemaipomenit cu o bluza alba, simpla. Nu lasati locul de munca sa va schimbe stilul vestimentar, doar incercati sa le imbinati intr-un mod placut.

La locul de munca trebuie sa va regasiti, mai ales daca doriti ca orele petrecute acolo sa nu vi se para o povara. Felul in care va imbracati, in cazul in care nu trebuie sa purtati o anumita tinuta, nu trebuie sa fie total diferit de cel pe care-l aveti de obicei. E necesar sa va pastrati stilul personalizat, dar intr-o nota decenta si potrivita.

Iata mai jos cateva tinute din care sa va inspirati via Pinterest.com:

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului