Pentru ea

#tinute feminine #modele rochii #rochii

8 modele de rochii indispensabile in garderoba ta

Feminitatea ce poate fi redata de purtarea unei rochii nu trebuie sa rezulte numai in cazul celor alese pe fondul unor evenimente de seara. Rochiile purtate de o doamna sau de o domnisoara creeaza o imagine mult mai delicata si distinsa, iar purtarea lor ca si tinute de zi devine tot mai recomandata de specialistii in moda.

 

Creearea unei tinute cu foarte mult bun gust si stil, dar care va contine pantalonii in defavoarea rochiilor sau fustelor nu poate infatisa maximul de eleganta si feminitate ce trebuie sa il transmita o femeie. Atat pentru sezonul de vara, cat si pentru cel rece, exista numeroase modele de rochii care pot ajuta femeile sa isi creeze un look caracterizat de eleganta si rafinament.

Anul 2018 si-a deschis de mult timp orizonturile catre noile tendinte in ceea ce se poarta. Rochiile cele mai recomandate pentru stilul si increderea ce o ofera femeile sunt acele rochii de zi elegante, care pot fi purtate la birou, la o intalnire sau la diverse alte activitati.

1. Rochia de culoare rosie

O culoare de nelipsit din gardeoba unei femei, rosul aduce o imagine stralucitoare cu o intesitate puternica. Rochia de aceasta culoare nu se recomanda doar femeilor indraznete sau pline de incredere in propria persoana, ea este indicata toturor reprezentantelor sexului feminin. Accesorizata doar cu un ruj la fel de intens surprinde cea mai feminina imagine.

2. Rochia in carouri Madalene

Potrivita in principiu stilului mai conservator, acest model de rochie se caracterizeaza printr-un aspect neutru si discret. Combinarea sa se poate face cu o pereche de pantofi de orice culoare, in functie de cat de mult doresti sa te evidentiezi. Prin modul in care se asaza pe corp, are efectul de a sublinia cel mai bine silueta. Este recomandata a fi purtata la orice ocazie ce intra in sfera de zi: birou, iesire in oras, picnic, plimbare, vizita la prieteni, invitatie la masa sau orice alte oportunitati.

3. Rochia clasica Navy

Reprezinta un model de rochie ce permite accesorizarea cu bijuterii de dimensiuni mai mari si care sa straluceasca puternic in contrast cu tinuta. Se caracterizeaza printr-un efect surprinzator de evidentiere a picioarelor si prezinta o combinatie perfecta intre caracterul elegant si cel usor provocator.

4. Rochia scurta alba

Un stil plin de energie si cu o infatisare tinereasca este adus de acest model de rochie. Lipsa manecilor si dimensiunea redusa se armonizeaza perfect cu nuanta alba, ceea ce creaza tinuta perfecta pentru zilele de vara. Recomandata a fi combinata cu pantofii cu toc, insa poate arata foarte bine si cu o pereche de pantofi mai lejeri.

5. Rochia Nife cu buzunare mari

Modelul acesta vine ca o continuare a unei veste elegante. Completarea sa cu o curea asigura un aspect foarte distins, iar decolteul discret in V ofera o impresie verticala, rezultand un look perfect echilibrat. Purtarea acestei tinute nu necesita incarcarea cu alte accesorii, dar nici o coafura prea voluminoasa deoarece in raport si cu nuanta de rosu marcheaza in mod complet intreaga infatisare.

6. Rochia de tip Flamenco

Printr-o eleganta considerabila si o usoara extravaganta la maneci si umeri, rochia de tip Flamenco isi capata atributiile pentru a fi si o rochie potrivita la un eveniment de seara. Aducerea in centrul atentiei este garantata in mod cert, iar aspectul deosebit adus de manecile largi reda o imagine de basm.

7. Rochia Black Velvet

Simplitatea adusa de acest model reflecta, in fond, o tinuta caracterizata de un mare grad de complexitate. In primul rand, nici nu este necesar sa precizam de combinatia perfecta adusa de culoarea neagra in raport cu materialul de catifea. Lasarea umerilor goi si lungimea rochiei nu prea mare creeaza o imagine de un contrast armonios pentru femeile ce prezinta un ton al pielii mai deschis si un aspect foarte senzual pentru cele cu mai inchise la piele.

8. Rochia Bohemia

Cu un aspect lejer, imprimeuri colorate si un croi matasos, se recomanda tuturor femeilor si se poate accesoriza cu o gama foarte larga de pantofi, incepand de la sandale elegante pana la botine sau cizme casual. Este potrivita pentru diverse iesiri elegante, dar si pentru plimbari care presupun o tinuta foarte comoda.

Realizarea unei tinute fara cusur pe durata unei zile poate fi asigurata foarte simplu daca se opteaza pentru purtarea unei rochii. Aceasta nu necesita prea multe completari cu alte articole vestimentare sau accesorii, plus ca evidenteaza foarte multe trasaturi feminine pentru cea care o poarta.

Articolele prezentate sunt disponibile pe magazinul online naami.ro alaturi de alte rochii elegante potrivite pentru diverse ocazii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului