Pentru ea

#culori norocoase #haine #stil feminin #accesorii

8 culori norocoase pe care sa le porti in 2017! Ce culori sa eviti

Peste tot in lume exista traditii si superstitii conform carora anumite culori aduc noroc. Iata asadar, care sunt culorile norocoase ale anului 2017 si pe care sa le porti, dar si cele pe care trebuie sa le eviti, potrivit expertilor in Feng Shui.

2017 este reprezentat de simbolul Focului in Feng Shui, fiind, in cultura chinezeasca, Anul Cocosului de Foc. Asadar, pentru a atrage energiile pozitive asupra ta trebuie sa porti culori care amintesc de foc. Pe langa acestea, sunt benefice si culorile care amintesc de lemn, element care alimenteaza focul.

Iata care sunt culorile norocoase ale anului 2017:

1. Rosu

2. Galben

3. Portocaliu

4. Purpuriu

5. Magenta

6. Roz

7. Verde

8. Maro

Poti purta atat haine cat si accesorii precum bijuterii, esarfe sau curele care au aceste nuante, sau le poti combina. Norocul va fi de partea ta, cu siguranta.

Aduc noroc si bijuteriile sau talismanele cu cristale naturale sau pietre precum rubin, granat, cuart roz, sau jad, agata, turmalina verde si malachit.

Culorile pe care trebuie sa le eviti

Acum ca ne-am lamurit care sunt culorile si accesoriile care poarta noroc, trebuie sa aflam si care sunt cele de evitat. Focul nu face casa buna cu apa, asadar culorile care amintesc de acest element, precum nuantele de albastru si negru, trebuie evitate.

Traditia purtarii anumitor culori in fiecare este bazata pe o traditie chinezeasca veche, bazata pe Feng Shuiul celor cinci elemente. Potrivit calendarului chinezesc energia fiecarui an este data de enrgia unui element Feng Shui. Cele cinci elemente Feng Shui sunt: apa, lemn, foc, pamant si metal.

Sursa foto: teryskills.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului