Pentru ea

#manichiuri 2017 #modele unghii #manichiura

7 tutoriale pentru manichiuri ca la salon

Unghiile au devenit mai mult decat o simpla protectie a degetelor noastre. Ele sunt acum o parte a corpului care ne permite sa ne exprimam artistic, sa ne simtim increzatoare si frumoase. Cu ajutorul manichiurii putem crea adevarate opere de arta.

Manichiura la salonul de cosmetica este costisitoare, dar te intorci acasa cu unghii perfecte. Totusi, trebuie sa stii ca unghii la fel de frumoase iti poti face si tu singura acasa. Probabil ca nu iti vor iesi din prima, insa vei descoperi ca poti si dupa cateva incercari te vei considera experta. Iata cateva tutoriale simple care te vor indruma pas cu pas pentru ceea ce ai de facut:

Design papadie pe fundal alb

Designul acesta va dura doar cateva minute pana il vei face, mai ales cand creezi fulgii mici ai papadiei. Rezultatul este insa spectaculos.

Unghiile matlasate

Foloseste benzi de unghii peste primul strat de oja, atunci cand acesta s-a uscat. Aplica apoi aceeasi culoare de oja inca o data in strat gros. Cand oja e pe cale sa se usuce, dezlipeste benzile. Aplica inca un strat subtire si vei obtine un efect de matlasare.

Linii neregulate

Foloseste un lac de unghii sub forma de gel ca baza pentru aceasta manichiura. Inmoaie apoi capatul unui creion ascutit in sticluta de oja si trage usor linii pe transversalul unghiei. Poti folosi mai multe culori de oja.

Unghii cu model

Foloseste banda speciala pentru unghii pe care decupeaz-o in diferite forme. Aplica mai intai o culoare de baza, apoi cand s-a uscat aseaza benzile si peste aplica o nuanta complementara. Cand s-a uscat, desprinde foitele si obtii un model bicolor.

Aripa de fluture

Foloseste instrumente speciale pentru manichiura astfel incat sa creezi aceasta jumatate de aripa de fluture.

Mat VS lucios

Jumatate de unghie cu oja lucioasa, jumatate cu oja mata. Daca nu ai aceeasi culoare de oja in ambele variante, atunci poti matui oja cu ajutorul unui lac incolor in care ai presarat putin amidon de porumb.

Unghii glam

Aplica un strat de oja neagra lucioasa, apoi cu ajutorul stickerelor pentru manichiura, creeaza-ti un model, dupa care aplica un lac cu glitter. Vei obtine o manichiura sofisticata, perfecta pentru un party.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului