Pentru ea

# secrete femei # trucuri femei #trucuri #frumusete

7 trucuri pe care doar femeile le stiu

Uneori viata are un ritm prea alert pentru ca sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus pe parcursul celor 24 de ore. Tocmai de aceea, iata cateva ponturi de la femei ca tine pentru a trisa putin si a reusi sa pacalesti timpul. Toate aceste sfaturi au fost adunate de reporterii Daily Mail, de pe reteaua Reddit:

1. Parul cret se usuca mai repede, iar buclele se pastreaza intacte daca folosesti un tricou de bubac in loc de un prosop. 

2. Daca vrei sa-ti razi parul de pe picioare rapid si fara sa te iriti, sterge-te inainte cu un servetel umed, pentru bebelusi. Pielea va fi suficient de hidratata incat sa nu te mai iriti.

3. Daca pielea ti-a ramas patata din cauza cremei bronzante, foloseste o creme depilatoare pentru a scapa de surplusul care ti-a colorat pielea. 

4. Daca ai calcaiele crapate, da-te cu o crema grasa inainte de a-ti pune sosetele, in fiecare zi. 

5. Pentru a preveni dresurile sa alunece, foloseste o pereche de chiloti, pe care sa o porti peste acestea. In aceeasi culoare, bineinteles! 

6. Foloseste o aplicatie pentru menstruatie si nu vei mai fi niciodata surprinsa. Vei avea mereu la tine tampoane absorbante si nu te vei pata. 

7. Foloseste o bentita de par la incheieturile mainilor atunci cand ai o tinuta eleganta si nu vrei sa te uzi cand te speli pe maini. Aceasta va impiedica apa sa se scurga sau sa te stropesti accidental si sa-ti strici tinuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului