Pentru ea

#machiaj #stil #blush #make-up #ruj #rimel

7 schimbari de look pe care partenerul tau nu le suporta

Majoritatea avem impresia ca buzele de culoare inchisa sunt sexy, ochii puternic conturati sunt provocatori, iar parul tapat te transforma intr-o potentiala diva. Aceste transformari glamorous nu sunt intotdeauna pe placul partenerului tau. Iata care sunt schimbarile de look pe care iubitul tau nu le suporta.

Parul ultra tapat, cu volum dat la maxim

Imagineaza-ti ca partenerul tau isi trece degetele prin parul tau matasos: atat pentru tine, cat si pentru el, aceasta este o imagine incitanta. Mai mult, orice barbat a visat, la un moment dat, pe cand "poftea" la cea care urma sa ii devina iubita, cum ar fi daca ar tine-o pe aceasta in brate, o noapte intreaga, sarutand-o, imbratisand-o si evident trecandu-si degetele prin parul ei matasos.

In momentul in care tu adaugi suvitelor tale extensii, fixativ, spuma de par , in cantitati generoase, tot acest film se rupe. De multe ori, barbatii prefera fetele mai naturale, care stiu sa isi puna in valoare frumusetea.

Straturi straturi de machiaj

Daca noi ne chinuim cum sa acoperim fiecare imperfectiune, astfel incat sa avem un look ireprosabil, ei isi doresc sa indeparteze mai repede tot machiajul. Cum ai vrea sa te sarute pe obraji, daca pudra ta se face remarcata de la distanta? In plus, pe langa eventualul disconfort, partenerul tau se va intreba cum arata de fapt, trasaturile tale in realitate. Cum crezi ca va reactiona cand te va vedea eliberata de orice strat de machiaj? Nu este nimic rau in a te machia, dar ai in vedere calitatea tenului tau si impresia pe care o oferi celorlalti.

Unghii ultra lungi

Nu este prea usor pentru iubitul tau sa te tina de mana atunci cand unghiile tale ating lungimi inimaginabile pentru imaginatia masculina. In plus, unii barbati marturisesc faptul ca astfel de podoabe ii pot chiar speria. Chiar vrei sa te ajute si atunci cand vrei sa tastezi un numar de telefon ?

Sprancene mult prea subtiri

Daca ai fi o actrita sau vreo cantareata gata sa urce pe scena, sprancenele subtiri si-ar putea gasi locul intr-o imagine teatrala. Cum insa viata ta se desfasoara la cote normale, nu iesi in evidenta prin spancene neingrijite. Se poarta foma naturala, ajustata putin de mana fina a cosmeticianului. Este inestetic sa iti chinui pielea cu pensatul excseiv, mai ales in perioada in care firele de par incep sa creasca la loc, insa sunt prea mici pentru a fi iarasi pensate.

machiajul ochilor a la Cleopatra

Nu este Elizabeth Taylor si nici nu te pregatesti pentru vreo premiera de film, asa ca nu exagera cu machiajul ochilor. Inestetic si vulgar, cam asa s-ar putea defini un astfel de machiaj. In cazul in care vrei sa optezi pentru un machiaj artistic, atunci apeleaza la un specialist, pentru a obtine intr-adevar efecte remarcabile. In restul timpului insa, scuteste-l pe partenerul tau de asemenea privelisti si gaseste modalitati mai simple de a-ti pune in evidenta ochii.

Bronzul excesiv

Pielea bronzata de razele soarelui este sexy – pielea arsa devine inestetica. Solarul excesiv devine vulgar si in niciun caz nu va atrage privirile partenerului tau. Mai mult, ai sanse ca aceasta procedura sa iti accentueze ridurile si mai ales, te poti trezi cu probleme serioase de sanatate.

Prea mult gloss

Atunci cand buzele tale arata senzual, ispititoare, partenerul tau se va tine oriunde dupa tine. Daca insa ai aplicat atat de mult gloss incat aproape ca isi poate vedea propria imagine in stratul lucios al acestuia, atunci deja vorbim despre exces. Mai ales cand este vorba despre o intalnire care se va termina cu mai mult decat o strangere de mana. Limiteaza-te la rujuri care sunt rezistnte la transfer: un ruj care ramane pe buze si nu il incomodeaza pe partenerul tau este cel mai sexy produs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare