Pentru ea

#reguli purtare fusta midi #stil feminin #asortare fusta midi # tinute fusta midi #fusta midi

7 reguli pentru a asorta corect fusta midi

Cam de un an incoace, fusta midi a intrat puternic in trendurile fiecarui sezon in parte si se mentine si vara aceasta. Numai ca, pe cat de clasica pare, nu este chiar atat de simplu de purtat. De aceea, iata cateva recomandari oferite de stilisti pentru site-ul popsugar.com:

Alege modelul in functie de silueta

Sursa foto: thezoereport.com

Cand vine vorba despre fusta midi nu prea exista restrictii. O pot purta si minionele, dar si cele subtiri si inalte. Modelul este cel care face diferenta. Daca esti mica de statura, atunci alege o fusta midi dreapta, cu un slit adanc pe un picior. Iti va alungi silueta si, in plus, vei fi foarte sexy.

[[//media2.popsugar-assets.com/files/2015/04/29/658/n/1922398/1eb1167a49e7cadf_weworewhatBKLPRE.xxxlarge/i/other-hand-loose-flowy-silhouettes-can-superflattering.jpg]]

Sursa foto: popsugar.com

In schimb, daca esti inaltuta, atunci o fusta larga, dintr-un material fluid, te va avantaja de minune. Ca sa ii acorzi greutate tinutei, poarta acest gen de fusta cu o palarie tip fedora si cu ghetute sau cu sandale pline.

Echilibreaza aspectul tinutei

Sursa foto: popsugar.com

Nu uita de imaginea de ansamblu pe care o creezi. Astfel, daca porti o fusta inflorata sau cu buline, ai grija ca restul pieselor sa fie neutre. Cu alte cuvinte, porta o bluza uni si o pereche de pantofi sau de sandale intr-una dintre culorile de pe imprimeul fustei, scrie popsugar.com.

Sursa foto: popsugar.com

Daca vrei sa eviti ca tinuta sa fie mult prea feminina, atunci combina fusta midi cu imprimeu delicat cu o jacheta tip biker, din piele. Look-ul obtinut va fi pe masura contrastului dintre cele doua texturi.

Poart-o cu incaltamintea potrivita

Sursa foto: chicbutfashion.blogspot.com

O alta recomandare pe care o fac stilistii atunci cand vine vorba despre fusta midi este legata de tipul de incaltaminte. Toti sunt de acord ca sandalele cu bareta in jurul gleznei reprezinta cea mai potrivita varianta. In primul rand ca ele sunt menite sa alungeasca silueta si sa sublinieze glezna.

Sursa foto: thefashiontag.com

Pantofii cu varf ascutit sunt si ei in topul recomandarilor. Iar pentru o miniona acestia sunt o adevarata binecuvantare, intrucat o vor face sa para mai inalta cu 2-3 centimetri.

Alege culori indraznete

Sursa foto: popsugar.com

Cea mai simpla modalitate de a-ti pune in valoare o rochie midi este sa alegi una intr-o nuanta puternica. E stiut deja ca se poarta culorile tari, asadar alege una verde, fucsia sau oranj, dar asorteaz-o cu un top nude, care sa o scoata si mai bine in evidenta.

Sursa foto princiala:  women-outfits.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului