Pentru ea

#tricou alb #bluza alba #garderoba

7 motive sa ai cel putin un tricou alb in garderoba

 

Tricoul alb este accesoriul vestimentar mereu la moda. Este versatil si necesar pentru a crea nenumarate look-uri. Poti crea cu ajutorul lui tinute casual pentru zi sau ceva mai sofisticate si pline de farmec pentru seara.

In garderoba fiecarei femei trebuie sa fie cel putin un tricou alb simplu. Dar tinand cont de motivele de mai jos vei vedea ca iti vei dori mai multe, nu doar unul.

E mereu la moda

Desi tricoul alb a devenit super trendy in ultimele sezoane, este totusi o piesa vestimentara atemporala, care poate fi purtata mereu cu succes. Asadar, opteaza pentru un tricou alb complet, fara niciun fel de imprimeuri, si vei fi sigura ca ai in sifonier un accesoriu mereu la moda.

Se potriveste in multe situatii

Tricoul alb merge cu aproape orice, deoarece are linii simple si o culoare neutra. Prin urmare, il poti combina cu o fusta colorata sau cu pantaloni cu imprimeu, cu dungi, cu buline. Poate fi asociat cu orice culoare si, de asemenea, merge perfect cu denimul.

Il poti purta atat ziua, cat si noaptea

Imbraca un tricou alb, cu o pereche de jeansi si cu tenisi si vei obtine un look casual perfect. Daca il porti pe sub un blazer, poate fi ideal pentru o tinuta office. Iar daca il combini cu o fusta creion, un colier stralucitor si cu tocuri inalte ar putea fi, de asemenea, tinuta de seara perfecta.

Nu tine cont de sezon

Tricoul alb nu este specific unui anotimp. El poate fi purtat vara cu pantaloni scurti, cu fuste si cu sandale, dar si iarna, pe sub pulovere din lana, cardigane maxi sau cu un blazer.

Este unisex

Cu exceptia cazului in care este cambrat ori are pense in zona bustului, tricoul este unisex. Pentru un efect super trendy, alege un tricou oversize si fixeaza-l in talie cu o curea. Poarta-l cu o pereche de keansi skinny sau cu fuste stramte, pentru contrast.

Respinge caldura

Odata cu venirea temperaturilor toride vara, este bine sa eviti imbracamintea de culoare inchisa, cum ar fi cea neagra sau bleumarin, care atrage razele soarelui facandu-te sa simti si mai puternic caldura. Vara, axeaza-te pe haine din fibre naturale si in culoari deschise. Albul este, fara indoiala, cea mai potrivita nuanta pentru a te simti fresh vara.

Il poti transforma

Un tricou alb, de preferinta unul supradimensionat, este o piesa vestimentara care, cu putin imaginatie, poate fi transformata, dand viata unei piese complet noi. Innoada-l in talie. Un tricoul alb ceva mai lung poate fi purtat si ca o rochie scurta, mai ales daca il prinzi in talie cu o curea lata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare