Pentru ea

#printuri florale #tendinte 2015 # cum te imbraci #moda vara # fuste vara #rochii vara

6 tinute cu imprimeuri florale: cum si cand le porti

Florile sunt laitmotivul colectiilor de primavara-vara, mereu reinventate de marii designeri. Si daca in ultimii ani imprimeurile florale au fost neglijate, anul acesta inspiratia vegetala este din nou la moda. Iata cum poti purta imprimeurile astfel incat sa fii o aparitie de senzatie de fiecare data:

1. La birou: fusta asimetrica cu imprimeu floral vine perfect cu o camasa office, care iti da un aer sobru. Este insa totusi vara, iar florile vor destinde atmosfera. 

2. In oras: salopeta cu trena. In varianta glam, salopeta are trena. Altfel, o salopeta dinr-un material fluid, de matase de exemplu, cu un imprimeu discret, face furori. Nu te feri de pantalonii scurti, mai ales daca ai fost la sala toata iarna si ai cu ce te mandri.

3. Seara, pe faleza: rochia lejera. O rochie simpla, cu taietura dreapta poate lasa o impresie de neuitat. Florile care se termina la 2/3 din silueta te alungesc si te fac sa pari mai inalta. Este o tinuta perfecta pentru seara, dar o poti purta si ziua daca materialul nu este unul pretentios, cum ar fi satinul.

4. La petrecere: fusta cu aplicatii florale. O astfel de tinuta, in tonuri metalice, este una care va atrage cu siguranta atentia. Poti purta acest model daca ai o silueta perfecta, dar si daca mai ai de lucrat putin, cu conditia sa porti o lungime mai generoasa. Talia inalta te ajuta sa maschezi mici defecte.

5. La ocazii speciale: poncho inflorat. Fie ca iesi la o cina cu prietenele tale sau esti invitata la o petrecere, aceasta tinuta care avantajeaza orice silueta are darul a fi versatila. Rochia-poncho poate fi purtata ca atare sau cu un pantalon tigareta pentru a adauga un plus de eleganta si tinuta ta de petrecere este gata. Poart-o cu sandale simple si un plic asortat cu imprimeul si vei avea o tinuta demna de covorul rosu.

6. La petrecerea de logodna/cununia civila: rochia din dantela. Poate crezi ca este prea mult, insa un imprimeu floral pe dantela este recomandarea marilor designeri. Este perfecta pentru o ocazie speciala, cu conditia sa nu o incarci mai mult cu o croiala complicata. Accesoriile trebuie sa fie simple si reduse la numar si dimensiuni. 

Tu ce tinuta preferi?

Fotografii: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare