Pentru ea

#stil #tinute vara #tendinte denim 2012 #denim vara 2012 # denim 2012 # denim vara # tinute denimn #tinute denim 2012

6 tendinte in denim pentru vara 2012

Nemuritorul denim reuseste sa se reinventeze in permanenta, iar in vara 2012 se afla mai mult decat niciodata in tendinte. Fie ca vorbim de rochii, pantaloni sau accesorii, materialul confortabil si versatil se regaseste pe lista pieselor obligatorii anul acesta.

Creatorii de moda au propus pentru vara 2012 tendinte clare in ceea ce priveste denimul, unele pe care le cunoastem deja de ani buni, altele noi si incitante.

1. Bermudele din denim

Pantalonii scurti sunt in continuare o varianta populara de a purta clasicul denim, iar una si mai trendy este lungimea de tip bermuda (3-4 centimetri deasupra genunchiului). De asemenea, sunt la moda franjurii si mansetele, orice artificiu care sa iasa din tiparele tivulului clasic.

2. Geanta vintage din denim

O alta piesa pe care trebuie sa o incluzi in tinutele tale lejere din aceasta vara este geanta vintage din denim. Faimosa casa de moda Chanel a inclus acest stil in cea mai recenta colectie si pare sa fie doar inceputul. Aplicatiile metalice, de preferinta aurii, adauga un plus de modernitate acestui model.



Foto: 2bstores.com; shopbop.com

3. Geanta din denim cu piele

Iata o combinatie foarte chic si in tendinte: pielea si denimul in modelul gentilor pentru zi, care confera utilitate si un aspect placut acestui accesoriu util. Te poti orienta si dupa alte detalii usor retro, precum franjurii stilului cowboy sau baretele din lant.

4. Geanta din denim cu buline polka

Geanta din denim cu buline polka este si ea un "must have" puternic al verii, imprimeul de acest tip fiind in continuare la moda. Usor jucaus si pueril, stilul poate fi adoptat la picnic, plaja sau cumparaturi.



Foto: rebeccaminkoff.com; madewell.com

5. Rochia din denim

O piesa foarte populara vara aceasta, preluata din moda vintage (a anilor '80 - '90), este rochia din denim. Simpla sau cu detalii atragatoare, cu fusta in pliuri si mulata pe bust, te va insoti cu succes in deplasarile zilnice.

6. Fusta din denim

Din lista pieselor vestimentare din denim nu putea lipsi fusta mini, pe care este recomandat sa o porti vara aceasta in clasica forma de A si in variante cromatice neutre sau pastelate.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului