Pentru ea

#rochie lunga #rochii xxl #rochie maxi

6 rochii maxi potrivite pentru orice silueta

Una dintre cele mai comode si mai potrivite tendinte pentru vara este rochia maxi. Avantajele ei sunt multiple si pornesc de la faptul ca iti ofera un aer boem, este fluida si foarte feminina. In functie de accesorii, o poti purta la atat la evenimente cu staif, cat si la cele care impun o tinuta casual.

Un atu principal al rochiilor maxi este ca se potrivesc cam pentru orice silueta. Cu cateva conditii.

Subliniaza talia

Ideal este ca rochia maxi sa aiba talia sau bustul marcate. O curea subtire in talie sau partea de sus mulata pe bust vor atrage atentia asupra acestor zone.

Cu umerii goi

Pentru o nota feminina, opteaza pentru o rochie cu umerii goi. Poart-o, evident, fara sutien si de preferat cu o pereche de sandale romane, cele tip gladiator, cu talpa joasa. Rochia e bine sa fie lunga pana la degete si nu pana la glezne.

Iluzia nud

Unul dintre modelele care flateaza orice tip de silueta este rochia realizata din doua culori, intrecare una este cea nude. Pentru a crea iluzia unor forme perfecte, materialul in nuanta pielii trebuie folosit pe lateralele rochiei, mai exact partea care acopera coapsele si soldurile. In felul acesta, silueta va fi mult mai frumos definita, rochia aceasta avantajand inclusiv femeile ceva mai plinute.

Stil tunica

O rochie stil tunica poate fi purtata atat de o femeie slabuta, cat si de una cu forme. Avantajul ei este ca ascunde discret micile imperfectiuni corporale, fiind in acelasi timp extrem de comoda. O astfel de rochie o poti purta cu incaltaminte sport sau cu sandale cu talpa joasa.

Stil camasa

Si pentru ca femeile adora sa imbrace camasile partenerilor lor, designerii au venit in intampinarea acestui trend si au creat rochiile lungi stil camasa. Opteaza pentru una cu revere adanci si cu buzunare.

Vaporoasa

O rochie din schifon sau din orice alt material subtire, diafan avantajeaza orice tip de silueta. Si asta pentru ca nu adauga vizual kilograme.

Foto: shein.com, pinterest.com, glamzelle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare