Pentru ea

#stil #neon # nuante neon # haine neon # tinute neon # tinute neon 2012

6 tinute neon pentru un weekend luminos

Cum excentricele piese neon sunt in tendinte si chiar obligatorii in tinutele unei iubitoare de moda veritabile, ti-am pregatit cateva sugestii pentru un weekend luminos si foarte vesel. Sigur ca nu este necesar sa te imbraci din cap pana in picioare in culori fosforescente pentru a fi in tendinte. O pata de culoare vibranta este suficienta pentru a te alinia instant tendintelor.

Fie ca le porti in vestimentatie sau accesorii, piesele neon sunt foarte populare si binevenite atunci cand iti doresti sa iesi cu adevarat in evidenta. Incearca sa te bucuri de un weekend luminos purtandu-le sau, de ce nu, indrazneste sa stralucesti datorita lor chiar la birou!

1. Geanta plic cu paiete verde-neon

Ai ales o tinuta in nuante neutre, fie ca vorbim de o rochie sau de un deux-piece elegant. Pentru acel strop de personalitate si farmec, ai nevoie de un accesoriu care sa te transpuna instant pe lista devotatelor in fata modei. O geanta plic decorata cu paiete verde-neon te va salva cu brio!



Foto: refinery29.com

2. Bratara stralucitoare neon

Inca o cale discreta, dar eficienta de a introduce nuantele neon in tinutele tale este sa porti o bratara cu pietre stralucitoare in nuante aprinse, precu rozul intens, turcoazul, oranjul vibrant sau albastrul cobalt.



Foto: dannijo.com

3. Ochelarii cu rame rebele

Vara aceasta sunt la moda ochelarii cu rame "rebele", in forme jucause si neobisnuite, colorate cat mai indraznet. Alege un model galben-pui, cu lentile mov, pentru un look demn de revistele de moda.



Foto: nastygal.com

4. Fusta din dantela

O fusta din dantela intr-o nuanta fermecatoare de rosu aprins este tot ce ai nevoie pentru a impresiona prin tinuta. Atat materialul pretios, cat si nuanta cuceritoare, sunt foarte populare sezonul acesta.

5. Camasa fara maneci

Iata un look chic pentru weekend: o camasa fara maneci turcoaz, cu pantaloni albi. Tinuta ideala contra-caniculei si perfect adaptata tendintelor.



Foto: refinery29.com,  piperlime.gap.com

6. Sandalele neon

In fine, o ultima sugestie pentru a adapta tendinta nuantelor neon aparitiilor tale de weekend este sa optezi pentru o pereche de sandale colorate intens, roz aprins, care sa exprime intocmai bucuria relaxata de la sfarsit de saptamana.




Foto: forever21.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului