Pentru ea

#stil #modele pantaloni scurti #pantaloni scurti vara 2012 #pantaloni 2012

Pantaloni scurti perfecti pentru vara 2012

Indispensabilii pantaloni scurti se bucura de mai multa atentie ca niciodata in vara 2012. Creatorii de moda i-au inclus in toate colectiile lor pentru sezonul primavara-vara, culorile in voga sunt tot mai variate, la fel ca si lungimile clasice si indraznete deopotriva.

Nimic nu ti se pare mai comod decat o pereche de pantaloni scurti pentru vara, atunci cand temperaturile urca alarmant in termometru. Tinutele tale de weekend au nevoie de ei, la picnic, la plimbare in parc, la masa cu prietenii sau in vizita la rudele si amici. Iata cateva modele in voga de pantaloni scurti, populare si cautate in vara anului 2012.

1. Bermudele

Un nou stil de pantaloni scurti, inspirat din garderoba masculina: croiala de tip "bermuda" ia forme extrem de feminine daca materialul este pretios si fin, iar buzunarele sunt evidentiate prin volanase feminine. Imprimeul floral merge perfect in acest context!

2. Pantalonii scurti in nuante neon

Nimic nu te va propulsa mai rapid in randul tendintelor verii 2012 decat pantalonii scurti in nuante neon: verdele, galbenul, rosul sau portocaliul trebuie sa para ca pot straluci fara probleme in intuneric, in jurul coapselor tale.



Foto : refinery29.com

3. Pantalonii scurti cu talie inalta

Pantalonii scurti midi, cu talie inalta si manseta deasupra genunchiului, au revenit in tendinte si sunt deja un must have pentru vara. Poarta-i in nuante pastel, pamantii.

4. Pantalonii scurti midi mulati

Pantalonii scurti midi mulati, care au tivul cu doar doua degete deasupra genunchilor, sunt un alt model in voga anul acesta. Pentru a intensifica aerul senzual, poarta-i in variante de alb sau bej deschis.



Foto: refinery29.com

5. Pantalonii scurti oranj

Dupa cum era de asteptat, pantalonii scurti trebuie sa fie ei oranj, pentru a se alinia tendintelor verii. Poti alege orice variatiune a acestei culori si o croiala sport, din denim, cu mansete.

6. Pantalonii scurti decupati

Un alt must have al verii sunt pantalonii scurti decupati, cu franjuri in loc de tiv, stil inspirat din era anilor '80 - '90. Poarta-i in tinutele lejere, la plaja sau in oras, cu sandale sau slapi.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare