Pentru ea

#ziua indragostitilor #valentines day #rochii #stil feminin #efect afrodisiac #rochii cu efect afrodisiac

6 modele de rochii cu efect afrodisiac pentru Ziua Indragostitilor

Anul acesta, poti face Ziua Indragostitilor mult mai incitanta fara sa apelezi la cine sofisticate, sampanie sau abuz de ciocolata. Ai nevoie doar de o rochie suficient de senzuala, incat sa actioneze ca cel mai puternic afrodisiac pentru partenerul tau. Privirea lui fermecata te va face sa intri si tu in atmosfera fierbinte, pentru o seara de Valentines Day revigoranta pentru iubirea voastra.

Iti vine sa crezi sau nu, o serie de modele de rochii feminine si ingenios croite pot avea efect afrodisiac pentru un barbat. Iata cateva exemple cu astfel de rochii ideale pentru Ziua Indragostitilor, daca vrei sa iti dai pe spate partenerul.


1. Rochia brodata fara maneci

Incita-i imaginatia cu o rochie fara maneci, care sa nu atinga linia genunchilor. Important este sa alegi un model de culoarea pielii, cu broderie contrastanta, preferabil in format rotund. Il va duce cu gandul la trupul tau gol si la formele tale apetisante!


2. Rochia cu imprimeu floral

Daca vrei sa iti scoti in evidenta feminitatea, cauta o rochie cu model floral, preferabil cu flori supradimensionate de orhidee (un simbol care te duce cu gandul la partile delicate feminine). Alege un imprimeu in nuante tari si optimiste, precum oranjul, rosul si albastrul regal.


3. Rochia cu corset peplum

Daca vrei sa fii in tendinte si sa transmiti un mesaj vizual stimulativ pentru partenerul tau indragostit, alege un model de rochie in stil peplum (iti scoate rotunjimea soldurilor in evidenta) si corset, fara bretele. Bustul tau va arata grozav, iar clavicula descoperita te va face irezistibila!


4. Rochia asimetrica vaporoasa

Da-i de inteles, prin tinuta, ca esti gata oricand sa renunti la haine pentru el. Alege o rochie asimetrica vaporoasa, cu bretele subtiri, foarte feminina si usor de ... indepartat. Opteaza pentru o nuanta calda, precum cremul sau rozul prafuit: culoarea iti va evidentia dulceata trasaturilor.


5. Rochia maxi cu spatele gol

Un alt mod prin care poti sa il seduci usor prin vestimentatie de Ziua Indragostitilor este sa porti o rochie maxi din material pretios, care sa iti lase spatele descoperit printr-un decolteu adanc si indraznet. Acest model iti avantajeaza posteriorul si te ajuta sa transmiti un mesaj sexual evident.


6. Rochia din piele si bumbac

In afara de faptul ca asocierea dintre piele si bumbac este deja o obsesie pentru designerii de top, ce barbat poate rezista unei femei care poarta seducatoarea piele neagra?



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare