Pentru ea

#stil #tendinte toamna 2012 #jachete toamna 2012 # jachete toamna #jachete piele # jachete piele toamna

6 jachete din piele adorabile pentru toamna

Versatilele jachete din piele sunt din nou in voga toamna aceasta, insa modelele propuse de designeri sunt departe de stilurile cu care ne-am obisnuit deja. Croielile extreme, foarte scurte sau supradimensionate, precum si nuantele diversificate, sunt doua tendinte importante de care este ideal sa tii cont atunci cand pleci la cumparaturi.

Jachetele din piele sunt usor de purtat cu aproape orice, cu atat mai mult daca le atribui rolul elementului surprinzator in tinutele tale de toamna. Iata cateva modele din care sa te inspiri la acest sfarsit de an.

1. Jacheta scurta din piele

In sezonul toamna-iarna 2012, dimensiunile mini ale pieselor vestimentare au revenit in actualitate. Nu fac exceptie nici jachetele din piele, cu cat mai scurte, cu atat mai bine. Alege un model cu fermoar lateral si curea lata in talie, de tip biker, pentru un look modern si feminin totodata.

2. Jacheta de motociclist

Jacheta de motociclist clasica, cu capse sau tinte, se numara printre cele mai noi tendinte ale perioadei. Excelenta pentru tinutele casual de zi si interesanta in combinatie cu o tinuta eleganta seara, ea poate sa fie acel ingredient aparte al aparitiilor tale.



Foto: matchesfashion.com, asos.com

3. Jacheta din piele in blocuri de culori

Asa cum era de asteptat, tendinta blocurilor de culori a ramas valabila si la finele anului 2012. Prin urmare, ea se aplica pana si jachetei clasice din piele, chiar daca nu indraznesti sa incerci culori tari. Negrul si bronzul inchis, de pilda, realizeaza o combinatie foarte reusita.

4. Jacheta din piele burgundy

Te-ai saturat de eterna jacheta neagra din piele? Toamna aceasta, tendintele sunt de partea ta. Se poarta elegantul burgundy, care te ajuta sa o asortezi la fel de usor si iti aduce totodata un plus de culoare.



Foto: allsaints.com, fossil.com

5. Jacheta din piele cu imprimeu

Ce zici de o jacheta din piela cu imprimeu reptilian? Incearca acest stil excentric si fascinant, de vreme ce creatorii de moda il promoveaza din plin in aceasta toamna.

6. Jacheta din piele metalizata

In fine, o alta propunere exuberanta si atragatoare venita din partea designerilor este jacheta din piele metalizata. Nuantele lucioase, in tonuri extravagante, sunt un "must have" categoric odata cu sosirea toamnei.



Foto: coggles.com, nordstrom.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare