Pentru ea

#stil #camasa vara # modele camasi vara # camasi vara 2012

6 camasi vaporoase de vara

Din matase sau bumbac, indispensabilele camasi vaporoase pentru vara sunt o optiune valabila pentru birou sau plimbari, vacante sau simple cumparaturi. Ele amintesc de siluetele feminine ale anilor '90 si completeaza armonios o tinuta boho-chic, un stil extrem de popular anul acesta.

Iar pentru ca tendintele in curs pentru vara sunt suficient de variate pentru a alege o gama larga de camasi vaporoase colorate sau monocrome, indraznete sau sobre, urmatoarele modele te pot inspira la cumparaturile necesare pentru garderoba ta.

1. Camasa in stil marinaresc cu dantela

Iata o combinatia jucausa si originala, perfect adaptata tendintelor si firilor versatile. O camasa in stil marinaresc (bleumarin) cu dantela in partea de jos este un amestec de curaj si feminitate, forta si delicatete, stil si utilitate.

2. Camasa in dungi

Incearca sa iesi in evidenta cu o camasa in dungi practica si perfecta pentru canicula, cu bretele subtiri si in combinatia favorita a verii - alb cu oraj. Imprimeul in dungi este si el foarte popular, semn ca nu vei da gres cu un model similar.



Foto: dorothyperkins.com; jcrew.com

3. Camasa supradimensionata

O camasa supradimensionata, larga in talie si scurta pana la bazin, se potriveste de minune siluetelor atletice sau celor de tip mar. Unde mai pui ca este excelenta pentru ventilatia necesara pe timp de canicula si poate fi purtata cu pantaloni sau fuste, in egala masura.

4. Camasa cu imprimeu floral

O alta varianta clasica, rafinata si potrivita chiar in medii formale, este camasa cu imprimeu floral, in nuante de albastru inchis cu roz pal si nasturi in zona bustului.



Foto: freepeople.com; quiksilver.com

5. Camasa semitransparenta lunga

Daca a fost la moda in sezonul rece, era firesc sa ramana in tendinte si pe timp de vara. Camasa lunga, de tip rochie, este foarte populara in prezent si se poarta intr-o varianta semitransparenta si nuante diafane, romantice.

6. Camasa cu imprimeu etnic

Imprimeul etnic este si el un "must have" al acestei perioade si se potriveste minunat in combinatie cu o camasa din bumbac vaporoasa, in nuante calde sau combinatii contrastante. Iata un imprimeu cu simboluri aztece, original si impresionant.




Foto: net-a-porter.com; refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului