Pentru ea

#sutien full-cup #sutien push up #sutien bralette #sutienul corset #sutiene

5 tipuri de sutiene pe care trebuie sa le ai in garderoba

Un secret al frumusetii infailibile pe care il detine femeia este lenjeria intima. Lenjeria intima brodata cu diverse accente din satin, dantela, matase sau voal a devenit de-a lungul timpului o piesa indispensabila in garderoba doamnelor si domnisoarelor. Lenjeria intima este o arma a femeii cu ajutorul careia exteriorizeaza incredere de sine, senzualitate si rafinament.

Fiecare femeie trebuie sa aiba in garderoba un loc special dedicat acestor ”obiecte ale dorintelor” care cuceresc partenerii iremediabil. Textura din care sunt create piesele de lenjerie intima au de asemenea o importanta aparte. Acestea trebuie realizate din materiale fine, precum chiffon-ul, mateasa sau dantela care vor da un ton delicat pielii. Piesa principala in materie de lenjerie intima din garderoba unei femei este sutienul. Alegerea sutienului presupune o atentie aparte la detalii, acesta fiind o piesa care trebuie sa imbrace sanul perfect sa fie confortabila pe tot parcursul zilei, sa defineasca perfect liniile corpului si nu in ultimul rand sa fie atragatoare.

Sutienul corset

Sutienul corset este o piesa importanta in garderoba de vara a unei femei. Sutienul corset este un model de sutien comod, potrivit oricarui tip de sani, deoarece prezinta o sustinere buna a cupelor. Noile abordari in materie de design sunt menite sa scoata corsetul din zona de piesa de lenjerie intima incomoda. Acesta este transformat intr-o piesa absolut necesara precum sutienul tip corset care este in topul preferintelor acestui sezon. Vara alegem tinutele in nuante deschise, cu decolteuri mai adanci, iar sutienul corset in nuanta crem este accesoriul perfect pentru o camasa sau o rochie usor transparenta din matase alba.

Sutienul bralette

Un alt clasic indispensabil garderobei unei femei este sutienul negru fara push-up, doar cu sustinere la baza, denumit bralette. Sutienul tip bralette este cu siguranta cel mai in voga model de sutien din ultimele sezoane. Acesta pastreaza forma naturala a sanului, ofera sustinere, este extrem de confortabil si poate fi purtat si in cele mai lungi zile la birou. Dar sutienul tip bralette este o alegere ideala si pentru o tinuta eleganta. Atunci cand acesta este lasat sa fie usor descoperit sub o rochie sau o camasa de matase, tinuta se transforma intr-una extrem de sexy. Sutienul creat din dantela neagra este un accesoriu distins, plin de eleganta si farmec.

Sutienul cu efect push-up

Sutienele cu efect push-up sunt inca la mare cautare, acestea accentuand imaginea unui bust voluptos, indiferent de marimea acestuia. Atunci cand ne dorim un decolteu senzual, sutienul cu efect push-up este secretul. Acest tip de sutien este potrivit in special pentru sanii mici si medii. Sutienele in nunate pastelate care imbina detalii florale sunt un simbol al feminitatii. Dantela si florile in nuanta de roz pal ofera pieselor de lenjerie intima o atitudine ludica, plina de optimism si delicata. De asemenea, detaliile florale exprima o atitudine suava si romantica. Iar efectul push-up este ideal pentru un plus de senzualitate.

Sutienul balconette

Sutienul balconette este o piesa extrem de sexy, care transforma bustul oricarei femei intr-unul senzual si voluptos. Este un sutien perfect pentru rochiile croite cu un decolteu generos. Sutienul balconette pune in valoare orice tip si forma de sani, creand un efect vizual atragator. Sutienele in nuante puternice, electrice imbina aerul “budoir”, cu dantela fina si detalii delicate. Verdele marin, rosul electric, fuchsia, violetul saturat sunt nuantele care dau tonul pieselor de lenjerie intima in aceasta vara. Contrastul dintre culorile indraznete si croielile cuminti creeaza un aer incitant si transforma fiecare piesa intr-o alegere ideala pentru acest sezon.

Sutien full-cup

Stim ca pentru doamnele si domnisoarele care detin un bust generos, alegerea unui sutien potrivit este mai dificila. In general, modelele acestui acest tip de sutien nu sunt unele extrem de atragatoare, dar iata un model care sa indeplineasca aceste citerii. Aceasta combinatie de nuante denota un aer irezistibil, iar liniile armonioase si pline ale sutienului pun in valoare orice tip de silueta. Eleganta acestui set este remarcabila, iar tu te vei simti o “femme-fatale”.

Sursa foto principala: sevensins.ro

Sursa foto: sevensins.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare