Pentru ea

#pantaloni scurti #stil feminin #pantaloni #pantaloni in voga

5 tipuri de pantaloni scurti in voga vara aceasta

Unul dintre obiectele vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta in acest sezon sunt pantalonii scurti, extrem de versatili. Cu ajutorul lor iti poti crea orice tip de tinuta, de la cele sport la cele elegante. Totul depinde doar de alegerea si combinarea lor cu alte obiecte vestimentare. Iata cateva tipuri de pantaloni scurti care sunt in mare voga vara aceasta si cum trebuie sa ii porti:


1. Pantalonii scurti accesorizati

Pentru o tinuta de zi sau pentru o tinuta ideala pentru o petrecere alaturi de prieteni, poti alege pantalonii scurti din stofa, accesorizati lejer cu o esarfa. Poti combina acesti pantaloni cu o pereche de sandale joase si un maiou viu colorat.

Daca vrei sa petreci insa o seara in club, cea mai buna optiune ar fi pantalonii scurti cu tinte, viu colorati sau din demin. Iti poti completa tinuta cu o pereche de sandale cu platforma si o bluza lasata pe un umar, care sa iti ofere si un aer de senzualitate.




2. Pantaloni scurti cu imprimeuri florale

Daca esti o fire mai romantica, vara 2013 vine cu tinute perfecte pentru tine. Imprimeurile florale sunt in mare voga anul acesta, asa ca nu ezita sa porti si astfel de pantaloni scurti.

Culorile pe care trebuie sa le alegi trebuie sa fie cat mai pastelate. Ai grija insa sa nu exagerezi. Daca alegi o pereche de pantaloni scurti cu imprimeu floral, nu ii asorta cu o bluza cu acelasi imprimeu. Combina-i cu bluze uni, in culori deschise, precum nude, sau nonculori.


3. Pantalonii scurti albi

Albul nu se demodeaza niciodata, asa ca poti alege cu incredere si in aceasta vara pantalonii scurti albi din materiale lejere sau denim. Ii poti combina atat la o tinuta sport, cu un tricou haios si o pereche de tenisi, cat si la o tinuta mai eleganta, cu o bluza vaporoasa de matase si o pereche de sandale cu toc.


4. Pantaloni scurti din piele

Daca esti o fire mai indrazneata si iti plac tinutele mai extravagante, din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca pantalonii scurti din piele, care iti vor da un aer provocator.


5. Pantaloni scurti cu talie inalta

Daca insa iti place sa te imbraci elegant si in general adopti un stil business, alege pantalonii scurti din stofa fina si cu talie inalta, pe care ii poti combina cu un sacou in ton si o pereche eleganta de pantofi cu toc.



Sursa foto: what-to-wear-today.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare