Pentru ea

#stil #stil marinaresc # haine vara #tinute marinaresti #haine marinaresti

5 tinute marinaresti in voga

Nu ai auzit de popularitatea originalelor tinute marinaresti de anul acesta? Tendinta inedita inseamna sa te joci cu dungile, simbolurile navale si cu toate elementele specifice vietii pe mare, intr-un mod cat mai compatibil cu personalitatea ta.

Tinutele marinaresti sunt potrivite pentru orice varsta, au o eleganta-relaxata pe care multe dintre noi o apreciem si iti permit sa iti pui imaginatia la bataie pentru a gasi cele mai inspirate combinatii. Inspira-te din propunerile lansate de Christian Dior, Marc Jacobs si alti creatori faimosi, indragostiti de acest trend.

1. Dungile si cureaua din sfoara

O prima propunere este o tinuta interesanta prezentata in colectia Clements Ribeiro: bluza cu decolteu rotund in dungi, pantaloni scurti brodati, ancora brodata in zona pieptului si o curea originala din sfoara, extrem de sugestiva pentru acest stil. In timp ce pantalonii scurti inspira un aer copilaresc, maneca trei sferturi contrabalanseaza efectul vizual cu un plus de rafinament.

2. Tricoul in dungi cu esarfa

O alta propunere inedita, perfecta pentru o zi la birou, suna cam asa: pantaloni-pana cu pense si talie inalta, curea subtire maron prinsa in nod, tricou in dungi si esarfa, prinsa la gat sau, de ce nu, in coafura?



Foto: ehowcdn.com; newdresses2011.com

3. Sandalele-espadrile cu sfoara

Fie ca sandalele-espadrile cu sfoara sa te insoteasca pretutindeni pana la inceputul sezonului rece, deoarece sunt extrem de populare anul acesta. Iata un alt mod de a introduce in tinutele tale stilul marinaresc, fara evidentele combinatii alb-bleumarin deja banale. Ideea ii apartine lui Dior, care ti le recomanda atat pentru ocaziile de zi, cat si pentru cele de seara.

4. Fusta midi in dungi

O fusta creion in dungi, indiferent de combinatia cromatica pe care o preferi, te va alinia instant tendintelor, intrucat exprima motivul tipic marinaresc. Poart-o cu o bluza simpla, intr-o singura nuanta. Alege accesorii discrete.



Foto: ehowcdn.com

5. Pantofii platforma cu imprimeu marinaresc

O propunere usor nonconformista, pentru personalitatile asemenea, sunt pantofii-platforma cu imprimeu marinaresc. Sunt perfecti pentru tinutele casual si foarte comozi.



Foto: yournextshoes.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare