Pentru ea

#stil #tendinte toamna #tendinte toamna 2012 # tinute toamna # toamna-iarna 2012 #tendinte toamna iarna 2012

5 tendinte de toamna pentru toate siluetele

Principalele tendinte de toamna au fost deja anuntate de creatorii de moda celebri ai industriei de moda, iar cateva dintre ele sunt destinate absolut tuturor tipurilor de silueta. Vorbim de piese feminine, superbe, nemuritoare si clasice, care sunt suficient de avangardiste pentru a include si un aer modern, evolutionist.

Cum iubitoarele de moda au grija sa isi doteze garderoba cu cele mai chic tendinte de toamna inainte ca temperaturile sa scada, iata ce piese vestimentare unice si potrivite pentru toate siluetele sa ai in vedere la urmatoarea sesiune de shopping!

1. Paltoanele largi

Paltoanele largi, pretioase si cu croiala asemanatoare banalelor blazere, sunt un must-have puternic in aceasta toamna. Croielile generoase si masculine se adapteaza cu usurinta tinutelor diverse, de la pantaloni pana la o rochie eleganta pentru cocktail. Culorile neutre, pamantii si nude tind sa le devanseze pe cele puternice in ierarhia tendintelor sezonului rece.

2. Pielea

Cine spune ca nu poti purta piele atunci cand vrei sa o aparitie sofisticata? Petru toamna, incearca sa porti rochiile cu aplicatii din piele, precum un corset bine asezat pe talie si fusta din voal, cu o textura supla. Acelasi lucru este valabil si pentru pantaloni, fuste, blazere, sacouri sau paltoane.



Foto: bourbonandgloss.com, lonnys.com

3. Fusta midi

Fusta midi nu paraseste lista tendintelor prea curand, ceea ce nu poate decat sa te bucure. Ea flateaza orice tip de silueta, este perfecta pentru birou, iar toamna aceasta este la moda cu imprimeuri grafice si slit frontal sexy.

4. Pantalonii cu imprimeu

Adus tocmai din sezonul cald 2012, trendul pantalonilor cu imprimeu raman foarte populari si pentru perioada in care vremea se raceste. Purtati la lungimea gleznei si asortati cu botine aratoase, pantalonii cu design inedit sunt obligatorii in sezonul toamna-iarna 2012.



Foto: kaboodle.com, flowergrowswild.com

5. Volanele

Volanele vor fi in voga in aceasta toamna, poate mai mult decat au fost pana in prezent. Putin volum luxuriant va aduce mereu un aer feminin deosebit in tinute. Doar o aplicatie de acest tip este suficienta pentru a obtine efectul in cauza, deci plaseaza-le acolo unde ai nevoie de mai multa dimensiune: in bust, in solduri, la umeri etc.



Foto: formalparty-wear.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului