Pentru ea

#stil # sandale cu toc #sandale vara # sandale vara 2012

5 sandale cu toc si comode pentru vara 2012

Incredibil sau nu, exista si modele de sandale cu toc care sa aiba marea calitate de a fi comode si in deplin acord cu tendintele aduse in prim plan de vara 2012. Deplasarile zilnice nu permit extravagante vestimentare majore, iar talpa ortopedica cu platforma nu se poate asorta cu absolut orice tinuta.

Prin urmare, orice urmasa mandra a Evei are nevoie de cel putin doua perechi de sandale cu toc comode. Iata mai jos cateva modele in voga pentru vara 2012, care sa te inspire la urmatoarea sesiune de cumparaturi.

1. Sandalele cu talpa din lemn

Iata o varianta simpla, chic si versatila de sandale cu toc confortabile: toc gros patrat (nu mai inalt de 4-5 centimetri), barete din panza cu imprimeu dungat (doar se poarta) si catarame (nelipsita vara aceasta, cand stilul old school a revenit in tendinte).

2. Sabotii cu imprimeu modern

Sabotii sunt din nou populari printre tendinte, mai ales in aceasta vara, cand aerul retro domneste. Alege un model cu imprimeu modern, abstract, in nuante puternice (rosu aprins, albastru colbal, purpuriu intens). Un toc gros si o talpa cu platforma iti vor face mersul cat se poate de confortabil.

3. Sandale cu platforma plata din piele

Mai putin cunoscuta si utilizata este platforma plata din piele, o versiune interesanta si potrivita firilor mai excentrice, care isi doresc o aparitie inedita si originala. Nu te rezuma la o culoare plictisitoare si banala, seducatorul burgundy este foarte popular in prezent.




Foto: topshop.com; shopbird.com; ashburyskies.com

4. Sandalele-espadrile

Un model modern, chic si potrivit pentru tinutele boho, este cel de tip "espadrila". Alege ca tocul sa fie patrat si scund, talpa din lemn bej si partea de sus oranj. Este o combinatie excelenta pentru aceasta vara!

5. Sandalele avangardiste

Minunate pentru doamnele si domnisoarele sofisticate, sandalele cu design avangardist pot fi o solutie ideala pentru deplasarile cu maxim rafinament. Vorbim despre un toc patrat de maximum 6 centimetri si decupaje neregulate, cu caramb inalt pana la baza glenzei.



Foto: openingceremony.us; metiersf.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului