Pentru ea

#stil #rochii #rochii 2012 #rochii vara #rochii retro #rochii retro 2012

5 rochii retro la moda in 2012

Cauti tinuta perfecta pentru zilele caniculare de vara? Fascinantele rochii retro sunt la moda in 2012 si au foarte multe calitati pe care le vei aprecia cu siguranta. Sunt usor de purtat, usor de asortat, se potrivesc tuturor tipurilor de silueta si confera un aer sofisticat desavarsit.

Creatorii de moda au adaptat clasicele rochii retro la alte tendinte in curs pentru anul 2012: imprimeurile speciale, nuantele indraznete si detaliile care sa atraga atentia mai mult decat oricand. Iata cateva modele care sa iti fie un bun reper pentru urmatoarele investitii in frumusetea ta.

1. Rochia retro cu imprimeu inedit

In prima instanta, iti propunem un model nemuritor, reprezentativ pentru simbolul feminitatii: decolteu patrat, bretele groase, croiala cambrata in talie si fusta in forma de A, usor plisata. Opteaza pentru popularul albastru cobalt, o nuanta foarte cautata in prezent.

2. Rochia retro in carouri

Un alt model retro la moda vara aceasta este cel cu imprimeu in carouri, un stil rustic readaptat astfel incat sa emane un aer modern. Poti opta pentru lungimea mini sau midi, preferabil cu nasturi dispusi in stil militaresc.



Foto: refinery29.com; pixiemarket.com

3. Rochia retro cu imprimeu floral

Te vei indragosti pe loc de croiala feminina a rochiei cambrate cu fusta in valuri, talia marcata si maneci scurte. Imprimeul floral este o tendinta puternica a verii, de aceea este ideal sa il iei in considerare.

4. Rochia retro cu guler inchis

Imaginea elevelor de la scolile catolice clasice sau puritatea costumului monahal sunt doua elemente foarte chic in aceasta vara. Achizitioneaza-ti o rochie vintage dupa acest model si nu iti va parea rau de alegerea facuta.


 

Foto: modcloth.com; asos.com

5. Rochia retro in stil marinaresc

Stilul marinaresc este obligatoriu in vara 2012, semn ca garderoba ta trebuie sa contina cel putin un element care sa onoreze aceasta tendinta. Rochia retro cu un design de acest este calea ideala de a te alinia trendului, mai ales ca nuantele tipice subtiaza si sunt excelente pentru zilele caniculare de vara.



Foto: johnlewis.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului