Pentru ea

#rochii #stil feminin #umeri sexy #rochii fara bretele

5 rochii fara bretele pentru umeri sexy

Dupa ce te-ai ales cu un bronz pe cinste dupa doua luni fierbinti de vara, ai nevoie de cele mai chic rochii fara bretele, care nu iti acopera umerii si iti dau un aer extrem de senzual. Sunt ideale pentru sfarsitul de sezon estival, usor de purtat si foarte atragatoare pentru ochii selectivi ai sexului opus.

Pentru a sarbatori cum se cuvine ultimele saptamani de vara in tendinte, rochia fara bretele este arma ta secreta, pentru ca iti dezvaluie umerii sexy frumos bronzati si pielea perfecta, fara sa exprime vulgaritate. Iata cateva modele chic, potrivite pentru majoritatea tipurilor de silueta!


1. Rochia fara bretele cu imprimeu floral


Primul model in voga pentru designul unei rochii cu imprimeu floral in tendintele verii 2012 este popularul imprimeu floral. Acest model nu conteneste sa fie preferat de creatorii de moda in acest sezon, iar Lanvin este un bun exemplu in acest caz. Alege un model midi, cambrat in talie, care sa iti permita libertate de miscare si care sa iti contureze armonios bustul.



Foto: nordstrom.com


2. Rochia fara bretele cu fusta plisata


Pliurile sunt in continuare in tendinte, pentru fustele si rochiile feminine ale sezonului cald. Alege un astfel de model fara bretele, in nuante aprinse de rosu, galben, roz sau albastru-pal.



Foto: theoutnet.com


3. Rochia fara bretele drapata


Drapajele sunt la mare cautare in acest sezon, fiind imprumutate din stilul rochiilor grecesti din antichitate. O rochie fara bretele, drapata la nivelul taliei si in zona bustului, va fi o alegere inspirata pentru orice tip de eveniment iti solicita o tinuta deosebita.



Foto: net-a-porter.com


4. Rochia fara bretele in stil peplum


Un alt stil care s-a bucurat de o atentie deosebita din partea creatorilor de moda este "batranul" peplum, excelent pentru crearea iluziei unei talii subtiri. Multe dintre croielile rochiilor peplum sunt concepute fara bretele, astfel ca ai o gama larga de optiuni in acest caz. Indreapta-ti atentia catre culori calde si feminine, precum somonul.



Foto: zara.net


5. Rochia fara bretele maxi


Sigur ca nu puteam sa igoram una dintre cele mai feminine rochii din istorie, modelul maxi fara bretele, excelent pentru sfarsitul de vara, cand trupul tau este intr-o forma mai buna decat niciodata.



Foto: forevernew.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare