Pentru ea

#stil #rochii #tendinte toamna 2012 #rochii saptamana modei # rochii toamna 2012

5 rochii de la Saptamana Modei din care sa te inspiri

Saptamana Modei de la New York a dat tonul celor mai importante tendinte ale sezonului toamna-iarna 2012. Modelele chic de rochii au fost de maxim interes pentru iubitorii de stil si originalitate, iar surprizele au fost si ele pe masura: propunerile creatorilor de moda sunt surse excelente din care sa te inspiri la final de an.

In timp ce te astepti ca tendintele de toamna sa te surprinda in special in privinta pieselor groase din garderoba, iata ca designerii nu au uitat sa acorde atentie si modelelor de rochii in voga. Saptamana Modei este locul din care poti sa te inspiri cu incredere, deoarece vei adora stilurile principale de rochii scoase in prim-plan de marile case de moda din lume.

1. Stilul baroc in nuante deschise

Modelele de rochii peste masura de "ornate" si imprimate in diverse stiluri se afla in "radarul" nostru de multa vreme, insa toamna vine cu o noutate interesanta: printuri in stil baroc si nuante deschise, precum popularul oranj. Sunt perfecte pentru serviciu, mese in oras, intalniri de tot soiul, pentru ca exprima feminitate, rafinament si bun gust deopotriva.



Foto: womanaroundtown.co

2. Galbenul canar

Iata ca galbenul canar nu mai este considerat potrivit doar in sezonul cald. Popularitatea acestei nuante optimiste si puternice s-a extins si pentru sezonul rece, cel putin asa reiese din spectacolele de moda prezentate la Saptamana Modei din New York. Daca nu agreezi in mod special acest ton aprins, poti adapta tendinta purtand un galben-ocru sau un auriu putred, pe care sa le porti cu rosu bogat sau maron.

3. Peplum imprimat

Un alt stil in voga sezonul acesta in materie de rochii este cel peplum imprimat, promovat de designeri de top precum Charlotte Ronson. Imprimeurile grafice, puternice si opulente sunt de preferat, in tonuri intens pigmentate.



Foto: net-a-porter.com, stylebop.com

4. Rochii cu imprimeu din natura

Apusul sau rasaritul poate sa arate la fel de bine in zare sau pe rochia ta in aceasta toamna. Imprimeurile inspirate din natura sunt mai populare decat niciodata, asadar alege tonurile curcubeului pentru rochiile tale, pentru a fi cu adevarat aliniata ultimelor tendinte.

5. Rochiile bej cu decupaje

Diane Furstenerg a gasit o noua abordare interesanta a stilului rochiilor clasice bej, usor de purtat la birou sau la petreceri. Detaliul inedit consta in aplicarea unor decupaje indraznete, care sa lase putina piele la vedere.



Foto: gap.com, axparisusa.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare