Pentru ea

#stil #moda #franjuri #manichiura artistica #topuri decupate #costum baie neasortat #ochelari statement

5 riscuri de stil pe care merita sa ti le asumi in vara 2013

Moda cere sacrificii, inclusiv asumarea unor riscuri de stil, care ti-ar putea schimba radical imaginea. Incearca sa iesi din "zona de confort" si sa experimentezi cu cateva tendinte de top pentru vara 2013, inspirandu-te din aparitiile chic ale vedetelor.

Cine nu risca, nu castiga. Acest lucru este foarte valabil si pentru alegerile tale vestimentare, mai ales in vara 2013, cand extravaganta este la loc de cinste. Iata ce riscuri de stil merita sa iti asumi in acest sezon!


1. Topurile foarte decupate

Topurile foarte decupate, care lasa buricul la vedere si o buna parte din trunchi, au fost la moda in anii '80 si au revenit in tendinte odata cu vara 2013. Daca nu le-ai incercat inca si ai un abdomen care merita toata atentia, include-le in garderoba, dar ai grija sa le porti cu fuste mai lungi de genunchi sau pantaloni, pentru a nu ajunge in extrema vulgaritatii.


2. Piesele vestimentare cu franjuri

O alta influenta puternica retro sunt franjurii, ca accente pentru piesele vestimentare destinate ocaziilor speciale. Vei adora efectul vizual pe care il creeaza atunci cand te afli in miscare! Daca nu ai curaj sa porti o rochie din franjuri, poti sa ii incluzi in accesorii, precum geanta de mana sau cureaua!


3. Costumul de baie deux piece neasortat

Daca in urma cu cativa ani, costumul de baie trebuia sa fie neaparat format din doua piese cu material identic, vara 2013 aduce o tendinta fresh si indrazneata: costumele de baie cu sutien si slip in nuante diferite, preferabil o piesa cu imprimeu si cealalta monocromatica.


4. Manichiura foarte artistica

Manichiura verii 2013 exclude banala varianta de utilizare a aceleiasi nuante de oja pe toate unghiile. Joaca-te cu culorile, adauga accente interesante si alege tonuri aprinse, tipatoare, care sa exprime bucuria si opulenta sezonului cald.


5. Ochelarii de soare statement

De la rame intens colorate, pana la lentile in forme bizare si de dimensiuni mari, ochelarii de soare statement sunt obligatorii in vara 2013. Imprimeurile multicolore, nuantele mate care ies in evidenta si lentilele voluminoase, care ajung pana la jumatatea obrazului, sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare statement cu care sa te afisezi si tu pe plaja, cat mai repede posibil!



Sursa foto: ivillage.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare