Pentru ea

#manichiura #frumusete #stil #coafura # cum te machiezi

5 reguli de frumusete trebuie sa le incalci azi!

In ce priveste frumusetea, indiferent de varsta, femeile au anumite reguli prestabilite pe care le urmeaza fara a se abate de la ele. In ziua de azi, multe dintre aceste reguli au devenit demodate si pot fi incalcate fara mustrari de constiinta. Iata cinci reguli de frumusete pe care poti sa le incalci fara probleme:

1. Nu iesi din casa cu unghiile nefacute

 

Daca in trecut femeile care se respectau nu ieseau din casa fara sa aiba unghiile date cu oja, in zilele noastre aceasta regula nu mai este atat de importanta. Tendintele in materie de manichiura s-au schimbat mult, astfel incat daca nu ai timp sa iti faci unghiile cu oja, daca sunt ingrijite, vei fi chiar apreciata pentru stilul natural abordat.

2. Culoarea radacinilor parului nu trebuie sa fie evidenta

 

 

Radacinile parului vopsite in culori mai intunecate pot sa adauge un efect frumos daca sunt vopsite cum trebuie. Spune-i stilistului sa iti coloreze radacinile in tonuri diferite, pentru un aspect mai natural care nu va da impresia unui par vopsit.

3. Femeile peste 40 de ani trebuie sa poarte parul scurt

 

 

Tot mai multe femei incalca aceasta regula dupa ce vedete precum Sarah Jessica Parker sau Courteney Cox au dovedit ca indiferent de varsta, femeile sunt avantajate de parul lung si ca nu trebuie sa te iei dupa reguli invechite pentru a decide cum sa iti aranjezi coafura.

4. Manichiura si pedichiura trebuie sa aiba aceeasi culoare

Tendintele in moda s-au schimbat mult fata de anii trecuti si, odata cu hainele, si unghiile au inceput sa adopte noi trenduri. In ceea ce priveste manichiura si pedichiura, in zilele noastre nu doar ca nu au aceeasi culoare, dar au si un design diferit.

5. Ar trebui sa folosesti rimel doar pe genele de sus

Intr-adevar, daca folosesti rimelul si pe genele de sus si pe cele de jos ochii vor parea mai mici, insa conteaza foarte mult modul in care folosesti rimelul. Foloseste un ton mai deschis pentru genele de jos pentru un efect mai natural si pentru a pastra proportiile ochilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare