Pentru ea

#geanta #incaltaminte #eleganta #cadouri #dantela #manusi #lenjerie

5 cadouri de lux pe care le meriti de sarbatori

Chiar daca ai trecut de mult timp de varsta copilariei, bucuria si placerea resimtite cand primesti cadouri de Craciun raman la fel de intense. Te-ai gandit care sunt cadourile pe care ti-ar placea sa le gasesti sub brad in acest an? Noi venim in ajutorul tau si iti oferim o lista cu produse de lux pe care, cu siguranta, ti-ar placea sa le ai. 

1 Set lenjerie babydoll

Rasfata-te de sarbatori si cumpara-ti o lenjerie sexy, de culoare neagra. Cu adevarat provocatoare este lenjeria tip babydoll, care aduce oricand un plus de senzualitate siluetei tale.

Atmosfera este mai romantica decat oricand de sarbatori, asadar vei avea cu siguranta prilejul sa iti porti cadoul din plin pana anul viitor!

2 Papuci eleganti cu dantela

Broderia din dantela neagra particularizeaza acest accesoriu, iar banalii papuci de casa se transforma intr-un obiect de lux. Nu-i asa ca ti-ar placea sa iti rasfeti picioarele in papucii de mai jos, infrumusetati cu satin si dantela neagra?

3 Manusi de piele cu pietricele

Chiar daca este frig afara si porti numai haine groase, nu inseamna ca nu poti fi in continuare o femeie la moda. Alege sa porti o pereche confortabila de manusi negre din piele, decorate cu pietricele argintii. Te vei simti ca un model care defileaza pe catwalk!

4 Geanta tote din piele

Gentile supradimensionate sunt in continuare la mare cautare, insa designerii mizeaza, mai mult ca oricand, pe calitate. Alege o geanta tote din piele si poart-o alaturi de tinuta ta favorita. Nu uita ca luxul vine, de cele mai multe ori, din lucrurile simple.

Geanta tote este un accesoriu potrivit pentru o femeie cu o viata activa, careia ii place sa colinde orasul dintr-un capat in altul, punand pret pe opiniile celorlalti.

5 Cercei cu diamante

O pereche de cercei micuti cu diamante este o surpriza pe placul oricarei femei. Alege niste cercei cu prindere cu surub, pentru ca detaliile fine sunt foarte apreciate in momentul de fata. Si daca iti doresti un cadou cu adevarat special, investeste in bijuteriile pretioase, confectionate dintr-un metal pretios.

Sursa foto: photocompetition.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare