Pentru ea

#machiaj #fond de ten #cosmetica #frumusete #deodorant #parfum #ingrijire

5 produse de infrumusetare fara de care nu poti trai

Atunci cand vine vorba despre produsele cosmetice pe care le detin, femeile sustin ca acestea nu sunt niciodata suficiente. Totusi, simtul practic ne face sa credem ca uneori este vorba doar despre o cochetarie exagerata si de multa risipa. Afla, asadar, ca pentru a fi frumoasa este suficient sa ai mereu la indemana doar cinci produse bine alese. Descopera-le in continuare!


1 Deodorantul

Degeaba arati ca scoasa din cutie, daca uiti sa folosesti un deodorant eficient, care sa iti protejeze hainele de transpiratie si sa te ajute sa-ti pastrezi prospetimea pe durata intregii zile. Chiar daca trendul eco propune renuntarea la acest tip de produse, este recomandat sa ai totusi un deodorant, fara parabeni, aluminiu si alte substante nocive, in trusa de infrumusetare, pentru a evita in permanenta mirosurile neplacute si, implicit, situatiile stanjenitoare.


2 Lotiunea de corp

Frumusetea pielii este foarte importanta pentru orice femeie, prin urmare o lotiune hidratanta nu trebuie sa iti lipseasca din trusa de cosmetice. Seara, dupa dus, foloseste o crema hidratanta, deoarece sapunul usuca pielea. Aceeasi lotiune de corp o poti folosi si pentru hidratarea mainilor si a fetei.


3 Balsamul de buze

Deoarce este mult mai sensibila decat cea de pe restul corpului, pielea buzelor are nevoie de ingrijire speciala si hidratare. Majoritatea femeilor prefera sa poarte in geanta un balsam de buze. Este deja un cliseu, insa iti reamintim ca frumusetea vine din interior, iar o femeie santoasa este una care radiaza de frumusete!


4 Fondul de ten

Intrucat se afla intr-o permanenta competitie unele cu altele, femeile ar face orice ca sa isi ascunda imperfectiunile, iar fondul de ten este unul dintre principalii aliati in lupta cu defectele. Totusi, cand este folosit incorect, fondul de ten incarca pielea, inchide porii si accentueaza ridurile de expresie.


5 Parfumul

Pentru o femeie, un parfum de calitate este la fel de important ca orice alt accesoriu, mai ales ca acesta transmite un mesaj subtil celor din jur si-i dezvaluie personalitatea. Asigura-te ca folosesti cel putin doua tipuri de parfum: unul de zi, discret, si unul de seara, puternic si senzual.

Sursa foto: Sheknows.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare