Pentru ea

#bust #vestimentatie #stil feminin #bust generos #vestimentatiealegere vestimentatie

5 ponturi pentru a-ti alege vestimentatia, daca ai un bust generos

Cele mai multe femei isi doresc bustul generos, insa putine sunt cele care inteleg ca bustul mare poate fi cauza mai multor probleme. Exista unele situatii, cum ar fi cele legate de vestimentatie, cand un bust generos te poate impiedica sa porti anumite tinute. Iata cateva ponturi pentru ca bustul tau sa arate superb, purtand anumite piese vestimentare.


1. Alegerea sutienului

Este important sa acorzi o atentie deosebita sutienului. In momentul in care iti achizitionezi un sutien, ia in calcul faptul ca acesta nu trebuie sa iti arate bustul mai mare decat este. Alege sutiene fara burete, pentru a evita efectul de push-up. Intotdeauna probeaza sutienul inainte sa il cumperi! Altfel, exista posibilitatea sa ajungi acasa si sa realizezi ca ai ales gresit.


2. Alegerea costumului de baie

Atunci cand iti alegi un costum de baie, tine cont de faptul ca acesta trebuie sa ofere un bun suport pentru bustul tau.

Daca alegi un costum de baie din doua piese, este important sa alegi cu atentie modelul de bretele. Cea mai buna alegere o reprezinta bretelele in forma de V.

Mai mult decat atat, culoarea costumului joaca un rol important. Asadar, alege culorile inchise pentru a arata mai supla.

In cazul in care preferi ca sutienul sa aiba alta culoare fata de slip, alege tonurile mai inchise pentru sutien, si tonuri deschise, luminoase, pentru slip.


3. Alegerea paltoanelor

Pentru persoanele cu bustul generos, este recomandat sa poarte jachete si paltoane in culori compacte, cu un decolteu adanc in forma de V.


4. Alegerea rochiilor si puloverelor

O varianta de tinuta vestimentara o reprezinta rochia cu decolteu adanc in forma de V, care iti accentueaza bustul. In ceea ce priveste alegerea puloverelor, este indicat sa alegi modelele clasice, stramte, care vor scoate in evidenta bustul.


5. Alegerea accesoriilor

Daca ai un bust generos, trebuie sa uiti de margelele mari si coliere, acestea nu sunt pentru tine. In schimb, medalioanele mici sau cu diferite amulete sunt potrivite si ajuta la formarea unui decolteu frumos.



Sursa foto: plussize-swimwear.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare