Pentru ea

#stil feminin #craciun #haine #tinuta craciun #imprimeu craciun

5 piese vestimentare cu imprimeu nordic pentru tinuta speciala de Craciun

Pregateste-te pentru cateva zile de relaxare alaturi de cei dragi, dar nu uita de micile detalii si alege-ti tinutele potrivite pentru perioada festiva. Daca te gandesti la hainele de iarna, imediat iti vin in minte pulovere pufoase si calduroase, rochite tricotate sau pantaloni din lana. Nu gresesti deloc!

Am pregatit cateva sugestii cu piese vestimentare, pe care ai putea sa le porti in ziua de Craciun.


1. Pulover alb cu imprimeu Fair Isle

Imbraca un pulover gros din lana cu imprimeu fair isle pe fond alb, pentru un look casual si natural. Culoarea alba iti scoate in evidenta trasaturile fetei si iti ofera mai multa luminozitate, fiind alegerea perfecta pentru o piesa vestimentara de iarna. Asorteza puloverul cu o fusta creion de culoare albastru azur si incalta-te cu cizme joase din piele.


2. Pantaloni skinny cu motive de Craciun

Daca silueta iti permite, poarta o pereche de pantaloni skinny cu imprimeu special de Craciun si vei fi seducatoare. Ca sa nu incarci tinuta prea mult, poarta in partea de sus o helanca de culoare deschisa si accesorizeaza-ti outfitul cu un colier XXL din lemn, de aceeasi culoare cu nuanta de fond a pantalonilor.


3. Fular din casmir/lana cu imprimeu de Craciun

Poti obtine un look interesant doar cu un simplu accesoriu. Alege un fular sau chiar un set fular-manusi din lana cu model de Craciun si poarta-l cu un pulover cu decolteu in V si o pereche de jeansi skinny.


4. Cardigan cu imprimeu nordic

Poarta un pulover lung, model cardigan, care sa iti protejeze spatele de temperaturile scazute. Daca alegi sa iesi la colindat afara, imbraca peste pulover o jacheta matlasata si incalta-te cu ghete voluminoase (de exemplu, UGG-uri).


5. Pulover rosu cu guler barcuta

Vrei sa-ti impresionezi invitatii? Nimic mai simplu! Imbraca un pulover sexy cu guler barcuta, iar pentru un aer jucaus, potrivit atmosferei de sarbatoare, mizeaza pe puterea culorii rosii.

Aminteste-ti ca poti obtine o tinuta cu personalitate daca te lasi purtata de inspiratia de moment. Asorteaza puloverul cu o pereche de jeansi sau o fusta tricotata, neagra.



Sursa foto: shine.yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare