Pentru ea

#primavara #garderoba #stil feminin #tinuta primavara #innoire garderoba

5 piese trendy pentru innoirea garderobei in primavara 2013

Profita de reducerile din aceasta perioada si cumpara-ti haine si accesorii la moda pentru primavara lui 2013. Designerii au pregatit cateva sfaturi care te vor ajuta sa dai un aer fresh garderobei tale, alegand cateva piese esentiale, pe care sa le poti purta in tot felul de combinatii interesante.

Iata ce tendinte de top se anunta pentru sezonul primavara-vara 2013!


1. Geaca de piele de tip motociclist

Geaca de piele, scurta pana in talie, este un must-have al noului sezon. Poti purta acest obiect vestimentar in zilele cu temperaturi mai joase, accesorizat cu esarfe sau fulare viu colorate.

Indrazneste sa porti o geaca de piele de tip motociclist, chiar si la birou, cu o tinuta casual: blugi skinny, pantofi statement si o geanta eleganta de aceeasi culoare cu esarfa/fularul.


2. Pantofi fara toc cu varf ascutit

Preferi comoditatea, dar nu vrei sa renunti la stilul tau casual-smart? Solutia ar fi sa porti o pereche de pantofi cu varf ascutit, de inspiratie vintage. O idee extrem de interesanta ar fi sa alegi o pereche de incaltaminte de acest fel cu imprimeu polka, alaturi de o fusta creion si un blazer. Pentru o iesire in oras, poti purta aceeasi pantofi chic cu o pereche de pantaloni skinny si cu tricou cu imprimeu animal.


 

3. Camasa alba cu croiala masculina

Camasa alba este o piesa vestimentara clasica prin definitie, insa in acest sezon creatorii de moda recomanda croielile cu accente masculine, intr-o reinterpretare feminina. Pentru un look urban, alege sa porti camasa alba cu accesorii glamour de culoare aurie, jeansi skinny si o geanta plic, de mari dimensiuni.


4. Geanta Tote cu imprimeu colorat

Nu te-ai plictisit de eterna ta geanta neagra? Ghideaza-te dupa recomandarile stilistilor din acest an si poarta genti Tote cu imprimeuri colorate. Farmecul acestei genti consta in faptul ca poate fi purtata atat intr-o tinuta de zi, cat si alaturi de o tinuta de seara.


5. Ochelari negri de soare

Ochelarii negri de soare nu se vor demoda niciodata, fiind considerati, pe buna dreptate, un accesoriu de nelipsit in tinuta fiecarei iubitoare de moda.



Sursa foto: candieanderson.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare