Pentru ea

#stil #stil feminin #haine #tendinte primavara-vara 2012 #tendinte nuante primavara 2012 #tinute roz primavara

5 piese roz de purtat primavara aceasta

Rozul deschis este una dintre cele populare nuante primavara aceasta, de aceea nu trebuie sa iti lipseasca din tinutele zilnice cel putin pana la toamna. Vedetele de la Hollywood s-au grabit sa se afiseze in ansambluri vestimentare formate din aceasta culoare feminina pe covorul rosu inca de la sfarsitul anului trecut. Iata 5 piese roz pe care sa le porti cu incredere in sezonul cald.

In toate tonurile sale seducatoare, rozul a ocupat intotdeauna un loc special in garderoba femeilor. Nuanta deosebit de potrivita pentru primavara face un constrast estetic reusit cu multe culori, este usor de purtat si de introdus in diverse tinute.

1. Rochia roz

Urmeaza exemplul actritei Emily Blunt si alege o rochie retro midi, roz pal, pe care sa o asortezi unui machiaj inspirat din stilul divelor legendare Marilyn Monroe sau Sophia Lauren: ten alb de portelan, gene accentuate si ruj rosu aprins, care complimenteaza armonios notele dulci ale rozului.

2. Topul roz

Asorteaza un top roz aprins cu pantaloni gri sobolan sau fusta maxi in aceeasi nuanta. Aceasta combinatie moderna respecta intocmai tendintele primaverii si te ajuta sa iesi in evidenta cu stil. Inspira-te din tinuta actritei Aimee Teegarden, strengareasca si sofisticata in acelasi timp, pe care a purtat-o la premiile anuale BAFTA din Los Angeles. Colierul XXL adauga nota de pretiozitate necesara unei aparitii de seara.



Foto: ehowcdn.com

3. Blocul de culori

Blocul de culori roz-rosu a devenit un stil preferat de celebritatile de peste hotare in toamna anului 2011, odata cu prezentarile de moda importante care au lansat ideea in cercuri elitiste. Emma Stone a purtat o tinuta de acest gen la premiera filmului " Friends with Benefits ", care merita sa fie un reper demn de luat in seama.

4. Pantalonii scurti roz

Iata o piesa vestimentara must have in aceasta primavara: pantalonii scurti roz, cu pliuri si manseta. Actrita Heike Makatsch a transformat camasa sobra alba intr-un element casual cu ajutorul pantalonilor mini preppy, cu ocazia saptamanii de moda de la Berlin.



Foto: ehowcdn.com

5. Geanta-plic roz

O geanta-plic roz aprins este o modalitate simpla de a adauga sare si piper unei tinute in nuante neutre. Diane Krueger a folosit acest truc la premiile Critics Choice Awards, adaugand un plus de culoare cu ajutorul rujului rozaliu, usor de sesizat.



Foto: ehowcdn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare