Pentru ea

#tinute imprimeu leopard #stil #imprimeu leopard #tendinte imprimeu 2012

5 piese cu imprimeu de leopard mereu la moda

In anul 2012, piesele vestimentare cu imprimeu de leopard au devenit atat de versatile, incat pot fi asortate cu orice culoare, stil, croiala si eveniment. Modelul grafic la moda inca de anul trecut a reusit sa se infiltreze in tinutele de la serviciu, de la cumparaturi sau de la sfarsit de saptamana.

Fara exceptie, intreaga garderoba feminina a fost adaptata exoticului imprimeu de leopard. De la camasi, pantaloni, fuste si topuri decoltate, pana la pantofi si accesorii, animal printul cu iz de jungla este la moda mai mult decat oricand si poate fi purtat la absolut orice ocazie. Iata cateva piese cu acest imprimeu, de care nu te vei desparti nici macar anul viitor!

1. Camasa cu imprimeu de leopard

La birou, camasa cu imprimeu de leopard este o carte de vizita excelenta, daca vrei sa fii o profesionista in domeniul de specialitate, dar si in moda. Poart-o cu o fusta-creion sau cu o pereche de pantaloni, in nuante monocromatice. Pastreaza accesoriile la minimum!

2. Geanta cu imprimeu de leopard

O alta piesa esentiala sezonul acesta, prin care poti sa introduci imprimeul de leopard in tinute, este geanta midi eleganta, pe care o poti purta la birou sau la ocaziile formale cu tinuta impecabila.



Foto: refinery29.com, barneys.com

3. Sandalele-platforma cu imprimeu de leopard

Ce ar fi vara fara o pereche de sandale cu platforma, chic si confortabile? Un calvar! Alege un imprimeu de leopard in nuantele tale preferate, pentru a te alinia instant tendintelor in curs.

4. Fusta midi cu imprimeu de leopard

Fusta midi a revenit in tendinte, iar daca o porti cu un superb imprimeu de leopard, impusti doi iepuri dintr-un foc. Calitatile sale sunt evidente: orice bluza banala i-ar asorta, vei parea mereu cea mai cocheta urmasa a Evei!



Foto: kirnazabete.com; net-a-porter.com

5. Cureaua cu imprimeu de leopard

Nu stii cum sa dai o nota de inedit pantalonilor, fustelor, rochiilor sau camasilor tale clasice si banale? Accesorizeaza-le cu o curea cu imprimeu de leopard si le scoti instant din anonimat!



Foto: refinery29.co
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare