Pentru ea

#stil # cizme calarie # tinute cizme calarie

5 moduri in care sa porti cizmele de calarie

Cizmele de calarie s-au transformat de trei ani incoace in accesorii obligatorii pentru garderoba feminina de toamna-iarna, de aceea cateva sfaturi despre modurile optime in care sa le porti nu iti vor prisosi cu siguranta. Iata ce variante ai sa le asortezi in anotimpul rece 2012-2013!

O pereche de cizme de calarie sunt piese esentiale de incaltaminte cand temperaturile scad dramatic si avantajeaza toate tipurile de silueta, gratie carambului inalt si subtire, bine mulat la nivelul genunchilor. Modurile in care poti sa porti cizmele de calarie se adapteaza mai multor tipuri de tinute!

1. Tinuta lejera cu cizmele de calarie

Pentru o tinuta lejera de oras, asorteaza cizmele de calarie cu blugi skinny, un pulover tricotat si un blazer oversized (croiala foarte populara in sezonul toamna-iarna 2012-2013). Mentine restul tinutei intr-un stil minimalist, pentru un look urban modern si echilibrat.

2. Tinuta ecvestra cu cizmele de calarie

Cizmele de calarie sunt denumite astfel pentru ca au un design optim pentru echitatie si perfect adaptat tinutei specifice acestui sport. Te poti inspira din stilul ecvestru si poti asorta cizmele cu o pereche de pantaloni mulati pe trup intr-o nuanta de crem, camasa cu decolteu in V si sacou clasic. Adauga accesorii moderne, care sa te detaseze putin de "uniforma" propriu-zisa.



Foto: allwomenstalk.com

3. Tinuta confortabila cu cizmele de calarie

Poti obtine o tinuta chic de iarna cu cizmele de calarie, daca le asortezi cu piese impletite sau tricotate: esarfe din lana, pulovere din mohair etc. Cauta combinatii de nuante pamantii, care sa emane acea "caldura" cromatica placut de privit in timpul anotimpului rece.

4. Tinuta office cu cizmele de calarie

Credeai ca o tinuta office iese din discutie daca discutam despre confortabilele cizme de calarie? Ei bine, lucrurile nu stau deloc asa! Creeaza un aspect sofisticat cu o fusta-creion eleganta, o camasa cu guler si un pardesiu fin.



Foto: allwomenstalk.com

5. Tinuta pentru excursii cu cizmele de calarie

Pentru ca sunt atat de comode si impermeabile, nu poti sa nu iei cu tine in excursii cizmele de calarie. Ai nevoie de o pereche de blugi-pana, de un top confortabil si de o jacheta scurta cu cordon, pentru a arata grozav si a avea deplina libertate de miscare in calatoriile pe care le faci.



Foto: allwomenstalk.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului