Pentru ea

#moda #sezon estival #tendinte 2013 #modele fuste #fuste primavara-vara #tendinte fuste

Modele de fuste care se poarta in primavara-vara 2013

Fustele sunt obiectele vestimentare ce ofera feminitate, eleganta si te pot scoate din orice dilema in cazul in care nu reusesti sa gasesti o tinuta pentru o ocazie speciala ori pentru o vestimentatie de zi, lejera. Fustele le poti combina foarte usor cu diverse topuri sau camasi pentru a-ti crea un outfit care sa atraga toate privirile asupra ta. Anul acesta se poarta fustele in culori vii, pastelate sau cu imprimeuri florale. Pentru perioada verii, acestea trebuie sa fie din materiale vaporoase usoare, care sa denote senzualitate, dar si confort. Iata cateva tipuri de fuste care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba in sezonul primavara-vara 2013:


1. Fustele cu pliuri

Una dintre cele mai in voga fuste in aceasta vara sunt fustele cu pliuri, din materiale moi, lejere si in culori pastel. Acest tip de fuste iti vor da un aer diafan si iti vor oferi o senzualitate subtila. Poti combina o fusta cu pliuri cu un maiou de matase lejer si, obligatoriu, o pereche de pantofi cu tocul inalt, mai ales daca esti miniona.


2. Fustele neon

Culorile neon sunt in mare voga in aceasta vara, insa trebuie sa fii foarte atenta la cum combini aceasta culoare. Daca optezi pentru o fusta neon, ai grija ca bluza pe care o porti sa fie intr-o culoare neutra sau neagra. In schimb te poti juca cu accesoriile pe care le porti. Poti combina mai multe bratari viu culorate cu un colier tridimensional.


3. Fustele clos

Fustele clos revin si ele in trend in sezonul primavara-vara 2013. Daca vrei sa iti achizitionezi o astfel de fusta, fii atenta la culori, deoarece sunt mai dificil de asortat. Iti poti crea o tinuta de zi perfecta, care te va scoate cu siguranta din anonimat, combinand o fusta negra clos si o camasa de matase verde fosforescent si completand tinuta cu o pereche de sandale cu toc inalt, din cureluse subtiri.


4. Fustele din dantela

Un alt tip de fusta la mare cautare in aceasta vara este cea din dantela. Opteaza pentru o fusta negra din dantela si o camasa cu umeri tridimensionati sau accesorizati cu fundite, flori sau paiete si cu siguranta vei atrage toate privirile asupra ta.


5. Fustele din voal

Fustele din voal cu volanase in culori pastelate sunt un alt obiect vestimentar pe care trebuie sa ti-l achizitionezi in aceast sezon. Iti poti crea o tinuta de zi de invidiat daca combini o fusta din voal, culoarea piersicii, o camasa alba simpla si un sacou roz pal, mai lung.



Sursa foto: fashionandhappify.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare