Pentru ea

#cardigan #stil feminin #cardigane #modele cardigane

5 modele de cardigane in tendinte. Tu pe care il alegi?

Cardiganele sunt una dintre piesele vestimentare vedeta in sezonul toamna-iarna 2013-2014. Acestea revin pe podiumurile de moda, dupa o scurta perioda de pauza. Sunt restilizate, au o cromatica diferita, dar se caracterizeaza si printr-o asimetrie inedita. Iata cateva modele de cardigane pe care trebuie sa le ai in acest sezon:


1. Cardiganele cu combinatii de texturi

Una dintre noutatile cu care vin in acest an cardiganele sunt combinatiile de texturi. Astfel ca lana poate fi combinata cu pielea si chiar matasea. De asemenea, tesaturile pot fi cu diverse modele, precum franjurii, care ofera o nota inedita cardiganelor, care in aceasta toamna tin locul banalelor jachete.


2. Cardiganele asimetrice

Asimetria este una dintre principalele caracteristici ale modei in acest sezon. Fie ca sunt pantaloni, bluze sau simple topuri joaca cu dimensiunile este una dintre cele mai noi pasiuni ale marilor designeri. Pentru ca au revenit dupa o perioda indelungata in tendinte, cardiganele trebuiau sa se adapteze si ele noilor cerinte, precum asimetria.


3. Cardiganele roiale

Pentru ca, pana la urma, nobletea si eleganta caracterizeaza moda, din peisaj nu puteau lipsi nici obiectele vestimentare rafinate, fine, demne de o personalitate regala, plina de eleganta.

De aceea, cardiganele roiale sunt si ele un must-have in acest sezon, daca vrei sa emani o eleganta fina si pura.


4. Cardiganele cu imprimeuri

Imprimeurile sunt in mare voga in acest sezon, asa ca un cardigan lung, cu un astfel de model nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Acestea sunt practice, inedite si scot din anonimat orice tinuta banala. Le poti purta atat la o tinuta eleganta, cat si la una casual.


5. Cardiganele viu colorate

Pentru a sparge putin din monotonia si tristetea toamnei, creatorii de moda promoveaza combinatiile cromatice cat mai aglomerate. Achizitioneaza-ti si tu un cardigan in culori spectaculoase, care creeaza un efect vizual surprinzator, rebel si nonconformist.



Sursa foto: jessydust.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare