Pentru ea

#vara 2017 #tinute vara #look #outfit #tinuta

5 idei pentru a fi admirata vara asta

Amestecarea stilului vintage cu trendurile moderne reprezinta una dintre variantele castigatoare ale verii care se apropie. Trebuie doar sa stii ce piese se potrivesc. De aceea, iti oferim in continuare cateva idei pe care sa te bazezi in conturarea outfiturilor in sezonul care va incepe.

Bluza tricotata neon cu jeansi skinny

Moda jeansilor skinny pare sa nu predea armele, oricat de mult s-a spus ca i-a trecut vremea. Pana ce soarele isi va face de cap, continua sa porti bluzele tricotate. Sunt foarte sexy, iar daca alegi o nuanta neon cu siguranta nu vei trece neobservata.

Pantaloni cu bretele

Bretelele pentru pantaloni sunt un accesoriu inutil in cazul femeilor, insa aerul masculin pe care il aduc outfiturilor le confera greutatea pe care o merita. Poarta pantaloni cu talie inalta si care sa iti lase gleznele dezgolite. Imbraca si o camasa in dungi si lasa descheiati primii doi nasturi.

Fusta midi plisata si camasa din denim

Atunci cand ti se pare ca nu gasesti nimic care sa se potriveasca cu o fusta plisata, alege din sifonier camasa din denim. Poti innoda colturile camasii sau poti purta pe deasupra un blazer lung. Completeaza look-ul cu o pereche de pantofi glamour, eventual din catifea.

Tricou simplu si camasa pepit

 

Camasa in carouri este una dintre piesele vintage, dar mereu actuale. Nu ai cum sa dai gres daca o porti peste un tricou simplu si cu o pereche de jeansi clasici sau model boyfriend. Poti sa porti camasa si legata in jurul taliei. Completeaza look-ul cu o palarie.

Pantaloni de camuflaj

Fie ca ii porti cu o pereche de bocanci zdraveni sau cu o pereche de pantofi stiletto, aceasta pereche de pantaloni nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Nu uita ochelarii de soare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare