Pentru ea

# personalitate vestimentara # greseli stil #stil

5 greseli de stil care te fac sa arati ridicol dupa 30 de ani

Stilul nu are varsta, insa fiecare varsta are stilul ei. Indiferent de personalitatea ta vestimentara, exista cateva lucruri pe care nu trebuie sa le faci odata ce ai depasit pragul de 30 de ani. In schimb, daca le vei evita, ai toate sansele sa fii o prezenta eleganta, sic, dupa care se intorc toate privirile. 

1. Fuste prea scurte

Chiar daca ai picioare frumoase, evita o lungime prea adolescentina. Uita-te la criticile aduse lui Carmen Iohannis. Fiecare varsta are specificul ei. Incearca sa porti croieli mai drepte, poate chiar pliseuri, dar cu o lungime mai "decenta", pana la genunchi. 

2. Decolteuri prea adanci 

Un bust frumos poate fi pus in valoare si fara a purta cele mai adanci dialoguri. Pastreaza astfel de tinute pentru petreceri, insa la fel, incearca sa nu dezvalui prea mult. Daca decolteul este adanc, atunci poate optezi pentru o salopeta sau o rochie lunga. De asemenea, o varianta buna este sa ai spatele gol mai degraba decat decolteul. 

3. Haine prea largi sau prea stramte 

Niciuna dintre variante nu te avantajeaza. Croielile made to measure sunt extrem de elegante, mai ales daca ti le permiti. Incearca sa iti cumperi haine dupa masura ta reala, care te pun in evidenta si iti ascund micile defecte cand este cazul. 

4. Printuri de pustoaica 

Nu iti cumpara tricouri roz cu "Hello, Kitty!" sau alte variante de genul acesta. Lasa-le adolescentelor. Daca vrei sa fii funky, incearca mai degraba niste croieli asimetrice. 

5. Materiale care nu te avantajeaza

Daca nu iti sta bine in catifea, nu insista. La fel, incerca sa depasesti momentul hainelor ieftine si de o calitate indoielnica. O geanta din piele, un pantof bine lucrat, haine din materiale naturale, care se aseaza perfect, acestea trebuie sa domine in garderoba unei femei stilate. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare