Pentru ea

#ghete # ghete iarna #ghete antiderapante #talpa antiderapanta

5 ghete antiderapante de purtat iarna aceasta

Iarna aceasta zapada s-a lasat asteptata, insa doar pentru a-si pregati o "intrare" de proportii. Fiecare deplasare in exterior te predispune accidentarii, din pricina poleiului si a ghetii in care s-a imbracat tot orasul. Prin urmare, ai nevoie de cel putin o pereche de ghete antiderapante si calduroase, numai bune de purtat atunci cand vrei sa iti pastrezi stabilitatea in mers.

Mai mult decat atat, incaltamintea de iarna cu protectie impotriva frigului si a alunecarii nu este cu necesitate conceputa fara stil. Te poti bucura de confortul unor ghete antiderapante fara sa iti sacrifici imaginea.

1 Ghete cu siret si talpa intreaga

Achizitioneaza-ti o pereche de ghete cu talpa intreaga din cauciuc microporos, care sa te apere de cazaturi, sa iti ofere inaltime siluetei si sa arate grozav atat cu fuste, cat si cu pantaloni. Pentru a le adapta tendintelor actuale ale modei, alege un model cu animal print, discret sau dimpotriva.


Foto: refinery29.com

2 Ghete din piele intoarsa cu talpa intreaga

O alta varianta a ghetelor cu siret si talpa intreaga, antiderapanta, sunt cele confectionate din piele intoarsa. Alege un model maro-camel, pe care sa il poti adapta cu usurinta mai multor tinute.



Foto: refinery29.com

3 Botine anti-alunecare

Iti vine sa crezi sau nu, creatorii de incaltaminte s-au concentrat acerb asupra crearii de botine care sa arate fabulos si sa te protejeze impotriva alunecarilor pe zapada la nivel inalt. Un astfel de exemplu sunt botinele mov Camilla Skovgaard Wedge, disponibile pe my-wardrobe.com.


Foto: refinery29.com

4 Ghete sport cu siret

O alta varianta interesanta sunt ghetele sport cu siret Opening Ceremony, un model interesant de incaltaminte cu design de tenis si talpa cu toc din cauciuc. Sunt usor de purtat cu tinutele lejere din timpul zilei si iti permit deplasarea pe gheata in conditii maxime de siguranta.



Foto: refinery29.com

5 Botine elegante anti-alunecare

Iti vine sa crezi sau nu, celebra casa de moda Dolce & Gabanna a gasit o varianta inedita de a combina modelul ghetelor elegante cu platforma si efectul anti-alunecare adaptat conditiilor meteo dificile. Contin aplicatii de cauciuc pe toc si talpa, insa arata fabulos si pot fi purtate cu tinute elegante.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare